Mi az a komolyabb dolog, ami viszonylag régóta nyomaszt és nem találsz rá megoldást?
Életem értelme
Az életem étterme
Mindenkinek, de főleg...
Nekem a párkapcsolat hiánya lenne ez, főleg, mert sosem volt még.
Nem tudom, mit csinálhatok rosszul, de a korosztályom (25 körüliek) nemes egyszerűséggel néz át rajtam. Konkrétan meg sem látnak. A 16 éves, bocsi, de gyerekek, meg vagy néznek rendszeresen, vagy úgy nyomulnak rám, hogy levakarni nem tudom őket, és a "nem"-ből sem értenek. Ez pedig nem légből kapott dolog, mert pl. gyakorlatomon is ez ment. Illetve a (ránézésre) 40 körüliek is rendszeresen keresik a szemkontaktust, feltűnően bámulnak.
Múltkor azt hittem, ez a széria véget ér, mert végre korombelivel beszélgettünk, ismerkedtünk, jól is ment a dolog, míg be nem nyögte, hogy *olyan* képeket akar kapni tőlem. Na, kösz.
(Nem azért szeretnék barátot, hogy elmondhassam "hah, már nekem is van!", hanem már tényleg szeretnék megtapasztalni egy egészséges, szeretetteljes kapcsolatot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!