Miért közösítenek ki egy munkahelyen egy férfit azért, mert sikertelen a nőknél, emiatt családja/gyereke sincsen?
Figyelt kérdés
Eleve, ha sikertelen valaki a nőknél, hogy lehetne már gyereke? Tényleg ennyit nem tudnak biológiából az emberek, hogy családalapításhoz kell, hogy legyen barátnője az embernek?Komolyan van olyan, aki elhiszi, hogy ezen férfiak nagy része önként dönt a magányos élet mellett?... Nagyon szomorú, ha ennyire primitívek az emberek...okt. 6. 15:38
21/27 anonim válasza:
Ha kiközösítenek Mert neked nincs családod/ gyereked akkor közösítsed ki te is őket Mert nekik van családjuk/ gyerekük és kevesebb ideje jut magára és kevesebbet tudnak félre rakni
22/27 anonim válasza:
21: Csak hosszútávon nem jó úgy dolgozni, hogy nem vesznek emberszámba, vagy bohócként kezelnek.
23/27 anonim válasza:
Tudom, át éltem már én is.. nálam abba kötöttek bele hogy nem volt még senkim, nincs gyerekem 20 évesen, nem vagyok házas, sőt még alakulom sincs...abba is be szóltak hogy.kiért nem teszem szét a lábam egy jó pénzes pasinak és szülök neki gyereket és akkor mindenki jól járna stb stb... de ha annyira érdekel, nem csak munka társak mondták, hanem a szüleim és a mamám is...
24/27 anonim válasza:
Aki ezért kiközösít, az buta. Nem veled van a hiba.
25/27 anonim válasza:
24: Sajnos rengeteg a buta ember az olyan munkakörökben, amelyekhez csak minimálvégzettség szükséges.
26/27 anonim válasza:
Volt "kollégám", aki nagyon, de nagyon nem kedvelt egyik kedvenc témája az volt, hogy buzeráns vagyok, mert nincs csajom. Másik kollégám, aki úgyszint seggfejmarci volt úgyszint dettó ez volt. Tudomásul kell venni, hogy sok olyan seggfejmarci van, aki bármibe bele tudna kötni, mert szimplán van valami baja veled. Nem kell tudomást venni róluk könyveld el őket péniszfejnek és nem kell velük barátkozni velük. Van az a mondás egyik füleden be másikon ki. Tudom nehéz, de ezt gyakorolni kell. Nem szabad úgy kezelni, hogy az egódat sértik. Egyes szám második vagy harmadik személyként értelmezd minden egyes megjegyzésüket, ami feléd irányul. Még véletlenül se vedd magadra, hogy téged sértegetnek. Kikell őket röhögni, mert ezeknek nincs önbecsülésük és ezt úgy pótolják, hogy másokat próbálnak megalázni. Megtanultam, hogy sosem szabad nyitottnak lenni magánélet szempontjából ismeretlenekkel. Még ha köszönő viszonyban vagytok akkor sem. Csak azokkal szabad közvetlen lenni, akiket barátként ismersz és tudod róla, hogy egy nem kaméleon seggfejmarci, kettő empatikus veled szembe. 10 emberből 8 pszihiátriai esett. Sajnos ez van. Megkell tudni védeni magad, vagy tönkre tesznek.
27/27 anonim válasza:
Amúgy meg jeletsd őket az ügyvezetőnél vagy a tulajdonosnál, mert egy ilyen légkörben súlyosan sérülhet a szervezet integritása. Azaz csorbul a munkahelyi kultúra. Egy toxikus munkahelyi légkörben csökken a teljesítmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!