Hogy bírjátok leszarni a dolgokat?
Figyelt kérdés
Jött hozzánk 3 új kolléga az irodára és mióta ők itt vannak folyamatos pletykák mennek rólam amik nem is igazak. Ez engem nagyon bosszant, mert már sokadik eset és több ember is megharagudott rám, mert én “ezt mondtam meg azt”. Soha sincs gazdája kitől indult a pletyi, èn meg folyamat idegeskedek miatta, hogy már megint milyen pletyka indult rólam. Mindenki a családban azt mondja szarjam le, mert csak tönkre teszem magam. Ti mit tanácsoltok? Hogy lehet arra a szintre eljutni hogy ne érdekeljen?jan. 7. 07:33
1/5 anonim válasza:
Nem folyamat, hanem folyton...
Kérdésedre a válaszom: ne dumálj össze-vissza mindenkivel. Tanuld meg befogni a szád, megtartani a véleményed. Ha nem kapnak tápot a trollok, éhen halnak. Tőmo datos, semmi válaszok, igen, nem, aha, stb.
2/5 anonim válasza:
Hát úgy, hogy letolom a gatyámat és...most hadd ne folytassam már. 🤭
3/5 anonim válasza:
1-es nem élsz te ici picit burokban???? Kedves Kérdező neked meg az a tanácsom, nevess csak minden idióta pletykán. Ha azt látják, hogy mindig boldog és kiegyensúlyozott vagy, befejezik, mert látják, hogy nem tudnak kikezdeni.Továbbá egy munkatársadnak se magyarázkodj. Ha olyan buták, hogy másoknak hisznek, az az ő bajuk. Hidd el, saját tapasztalat alapján mondom.....
4/5 anonim válasza:
Van egy mondas, amit erdemes kiterjeszteni a kollegakra is:
A medve nem jatek, a fonok nem haver.
:) En pont leszarom ha valakinek baja van itt. Majd szol a fonoknek, az meg szol nekem, ha gond van. Addig nem erdekel.
5/5 anonim válasza:
Hát figyelj, nekem a főnök egy szemét dög.. kinézett magának az elején hogy nincs herém és állandóan a hátam mögött a rossz híremet kelti, próbál tönkre tenni. Úgy elátkoztam azt az alkoholista részeg disznót már sokszor mint a sz@rt..egyet tudtam tenni, lesz@rom, ha szóba jön a neve szidom, mert egy undorító féreg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!