Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjátok ezt a pokoli...

Hogy bírjátok ezt a pokoli meleget?

Figyelt kérdés
Gyorsétteremben dolgozok, zömében konyhán. Időnként úgy érzem, egyszer még el fogok ájulni. Aztán kimegyek a melegből a melegbe, és igazából folyt. köv. 3:50-kor kelek, hogy 5:30-ra beérjek és 40-kor blokkoljak. Egész nap mosott xar vagyok, mert alig alszok 3-4 órákat az utóbbi időben. Itthon ülve elalszok az asztal fölött böngészés közben 1-2 órát, de ha nem alszok el ennyit, akkor sem megy könnyebben este elaludni. Nekem teljesen felborultak a napjaim, szerintem meglesz, hogy a testem nem bírja tovább és kidőlök a konyhán vagy néhány napig beteg leszek.
2024. júl. 12. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehezen, de a te helyzetedben nem is csodálom, hogy kivagy!
2024. júl. 12. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A melegtől meg a levegőtlenségtől hétfőn elájultam. Keddtől pedig folyamatosan hasmenésem van. Szóval kiirattam magam táppénzre.

Ha a céget nem érdekli, hogy az emberek nem bírnak víz és levegő nélkül dolgozni, akkor oldja meg a munkát, ahogy akarja.

2024. júl. 12. 18:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szólhatok egy szót sem, mert egy irodaházban dolgozom, ott megy a klíma. A hazaút kb. 10 perc. Bár itthon nincs klímám a panellakásomban, esténként beáztatom magam a fürdőkádban. :) Így azért tudok aludni 5-6 órát.

Minden elismerésem azoké, akik a munkahelyükön még plusz fokokban kénytelenek dolgozni. Tudom, ezzel nem sokra mész. :(

Nem tudnád magad tényleg betegszabadságra vetetni és/vagy szabadságra menni kb. másfél hétig? Tudom, akkor is csak pár fokot hűl a levegő.

2024. júl. 12. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy , ez a legmoslékabb nyár eddig , nem lesz enyhüles hetekig . Menj szabira keress jonb melót .
2024. júl. 12. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én jól, nem sok bajom van, csak a metrón beállt melegben izzad be a segglukam is. Kitartást a konyhán, elképzelésem sincs, hogy tudnak emberek olyan körülmények között dolgozni, pont ezen gondolkodtam a napokban, mikor éreztem a pékségben a kitóduló meleget, hogy hogy lehetne hűteni ott, de gondolom sehogy, nincs az az energiamennyiség ami kellene hozzá.
2024. júl. 12. 19:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

10 éve dolgoztam gyorsétteremben és pont nyáron. Bírtam, ami bozonyítja hogy 10 éve nem volt ilyen a nyár.

Most már ott tartunk, hogy reggel fél 6-kor arra ébredek, hogy nincs levegő a lakásban. Egész nap olyan forróság van, hogy este nem tud lehülni a levegő. Tegnap mondjuk jó levegő volt, amúgy meg a többi napon este 8-9-kor is meg száraz/meleg. Este 11 körül van végre levegő, de akkor meg a csótányok és egyéb bogarak rohangálnak az utcán, nem lehet mászkálni odakint.

Régebben a nyárinap végén lemehettél egyet sétálni, ha dolgoztam, emlékszem, hogy ha este 10 körül végeztem, pulóverben mentem haza.

Most már 42 fokokat mondanak be jövőhétre, ezért kicsit félek, hogy még hova fok fokozódni a meleg hatása. Levegőtlen lakás, későn jön este a lehülés már most, akkor mi lesz jövőhéten.

Nagyon kíváncsi vagyok, mikor lesz lehülés és meddig tart.

Én a 30-33 fokos nyárral meglennék.

2024. júl. 12. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást, már majdnem túlvagyunk a nyár felén. Ennek a hőhullámnak meg mar vége lesz jövő héten ilyenkor.
2024. júl. 12. 20:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 úgy legyen.
2024. júl. 12. 20:05
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
7, de a melegben a testem csak puffad és puffad és a fogyókúra alatt ez nagyon frusztráló. 😭
2024. júl. 12. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Az irodában klíma van, itthon pedig engedélyeztem magamnak a meztelen ho-zást ;)
2024. júl. 12. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!