1/32 anonim válasza:
Én elviselem, bár kényelmetlen, hogy már most izzadok, de engem inkább az zavar, hogy a cicáim meg vannak halva és csak reggel/este bírnak aktívak lenni. Biztos nagyon rossz lehet úgy, hogy még bunda is van rajtad.
2/32 anonim válasza:
Nehezen, mivel nincs klímám. :(
4/32 anonim válasza:
Ez nem meleg
Majd ha 80 fok lesz árnyékba, az lesz a meleg
6/32 anonim válasza:
Nehezen, pedig itt az Észak-Alföldi régióban nincs az a brutál armageddon ami Szeged környékén, de mégis még most lesz 8 óra de már fulladok megfele. Ésmég mindig fokozódni fog, mert péntek szombatra 36-38-at ír ide is. Ma csak 34-et írt. El nem tudom képzelni mi lesz a hétvégén.
7/32 anonim válasza:
Las Vegasba, Mexikoba 50 fok van, na az meleg
8/32 anonim válasza:
Görögországban 46 fok van. Még mindig sokan oda mennek nyaralni. Az is pokoli, ami itt van, de hogy egy ennél rosszabbért még fizetnek is...
9/32 anonim válasza:
Rosszul. Viszont azzal, hogy nyomatnuk a klímàt agyba főbe, csak azt érjük el hogy jövőre még rosszabb lesz, aztàn még rosszabb, majd még rosszabb.
Próbàlom úgy felfogni hogy edzem a tűrőképességemet a pokolra.
10/32 anonim válasza:
"Jól mert egészséges vagyok."
Ugye tudod, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz? :D
Mint ahogy az sem, hogy szereted-e a töltött káposztát, mert kábé mindekttő egyéni tulajdonságok kérdése. :D
Én is egészséges vagyok, 20 fok felett mégis döglök megfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!