Ti, hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Miket tesztek, hogy ne legyen melegetek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 18:39
1/18 anonim válasza:
Minden nyáron vannak nagy melegek. Ez a nyár miért lenne kivétel? Én pl.. legyezni szoktam magam, persze azt otthon.
3/18 anonim válasza:
Napi kettő hideg zuhany, légkondi, redőnyök lehúzása.
4/18 anonim válasza:
Nap közben le vannak húzva a redőnyök, valamint a szobámban megy a ventillátor, este hűvösebben pedig kiszellőztetünk. Valamint ezen a nyáron még nem fordult ilyen elő, de pl. tavaly, tavaly előtt volt, hogy olyan meleg volt még este is, hogy egy nedves törülközőt kellett terítenem magamra, utána nem hogy melegem nem volt, de még fáztam is.
5/18 anonim válasza:
Eddig haldokoltunk, de 5 óra óta esik az eső és fúj a szél, VÉGRE hűvös...
Végre lehet aludni, létezni és nem akarunk megdögleni a 38 fokban.
6/18 anonim válasza:
Beszereztem pár len anyagú ruhát turiból, egésznap uborkás/citromos vizet iszok, felfogom a hajam (amit utálok, de ez van), napi 2x minimum felmosok jéghideg vizzel, van hogy kézmosásnál a csuklómat is mosom, még fejjebb hideg vízzel, mert olvastam, hogy az is hűt. De így is napvégére már fáj is a fejem. :(
7/18 anonim válasza:
Nedves ruhában vagyok, ha megszárad újra nedvesítem.
8/18 anonim válasza:
A citromos viznek mi a lenyege? Az miert hut?
9/18 anonim válasza:
Pucéran.. de ne mond el a szomszédoknak. :)
10/18 anonim válasza:
Be vannak húzva a függönyök, nyitva vannak az ablakok (kivéve a legnagyobb melegben) meg vettem magamnak egy kis ventilátort, azért az elég jól keveri itt a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!