Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti, hogy bírjátok ezt a nagy...

Ti, hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Miket tesztek, hogy ne legyen melegetek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0-24-be klíma, a redőnyöket sose engedem fel és hideg italok. Ezeknél, így együtt semmi jobb nincsen.
2018. aug. 9. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

Megszokom. :D Nem tudnék és nem is akarnék egész nap benn szenvedni vizes lepedők meg ventillátorok között. Ugyanúgy kell dolgozni, főzni, takarítani, sportolni. Megfelelő folyadékfogyasztás/árnyékolás mellett simán kibírható, a nyárnak egyik "tünete" sem halálos.

Aludni én is nehezen tudok, de egyébként simán kibírható.

Az első pár napban még én is úgy voltam, hogy úristen, de baromi meleg van, jaj szakad rólam a víz, hogy lehet ezt bírni, bla bla bla, de valahogy amióta nem azon nyekergek, hogy milyen meleg van, azóta nem is érzem annyira. Ma 38 fok volt a csúcs itt, de én tökéletesen elvoltam kint is meg bent is.

2018. aug. 9. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Nincs is meleg. Mashol 50 fok van. Nem is zavarna a meleg ha nem izzadnek, az sokkal zavarobb.
2018. aug. 9. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Olyan érzésem van, mintha már 6 hónapja ilyen idő lenne. Iszok, keveset mozgok-alszom, nehezebben gondolkodom emiatt is.
2018. aug. 9. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
5-ös, merre laksz?
2018. aug. 9. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Napközben légkondi, este meg pihenés. Így egész bírható.

Hétvégén meg elmegyek 1-1 hosszabb 30-40 km gyalogtúrára. Ott aztán lehet nyugodtan izzadni. Szerintem ez kicsit edzi is a szervezetem, hiszen ha terhelés alatt kibírom a tűző napon a 35+ fokot, akkor később már egész elviselhető plusz napi többször zuhany.

2018. aug. 9. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Van ventilatorom, legkisebb sebesseggel szoktam hagyni es ugy alszok, nelkule nem tudnek normalisan aludni.
2018. aug. 9. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Ahhh, én nagyon szeretem. Igazi strandidő 😍

Nameg amikor nem a vízben vagyok, akkor árnyékban heverészek. Korábban nyárimunkáztam is, ott jó volt a klíma 😃

2018. aug. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!