Ti, akik sokat (3-4 orat) utaztok munkába-iskolába, hogy bírjátok?
Ot even keresztul folyamatosan napi osszesen 2 orat utaztam.
Teljesen felboritotta a bioritmusomat. Nagyon nehez visszaallni a normalis kerekvagasba.
Te ketszer annyit utazol. Talalj valami masik megoldast!
4
Igen, egy ora oda, egy ora vissza.
A legrosszabb az volt, hogy az en vonatom amikor beert a varosba, az osztalytarsaim akkor keltek ki az agybol. Delutanonkent amikor a helyiek mar otthon voltak (!), akkor volt nekem meg kb. fel oram a vonatindulasig. Mire hazaertem, ok mar megtanultak. Ez is elegge demotivalo volt.
Sot, nem beszelve arrol, hogy lenyegeben a hajnali vonatozasok, valamint delutanonkent 7-8-9 tanora utan az az egy ora vonatozas maga volt a kinhalal. Es meg utana nekiallni tanulni.... az is ketszer annyi ido volt, mint kellett volna, annyira leszivta az utazas az agyam.
Szoval kerdezo, jol gondold meg, a 4 ora az rengeteg.
Hat... sajna nincs mas valasztasom :(
Evekig csinaltam nar, csak most volt egy ev szunet... es ha lehet meg fokozni, meg inkabb faradt vagyok, mint egy eve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!