Én jól, home officeban vagyok, 27 fok van a házban, megy a ventilátor, így pont kellemes. Később lehet csobbanok is egyet a medencében.
Nyilván aki kint kénytelen dolgozni, vagy egy klíma nélküli dögmeleg irodában, az egészen másképp éli meg.
"Azt meg végképp nem értem, hogy miért mennek az emberek olyan helyekre nyaralni, ahol +50 fok van huzamosabb ideig."
Azt ugye tudod (dehogy tudod, különben nem írtál volna ilyen butaságot) hogy az itteni 40 fok nem egyenlő az ottani 40 fokkal!? Páratartalomról hallottál már? Tunéziában a 45 fokot sokkal jobban viseltük, mint itthon a 35-öt.
Aki egészségesnek tartja magát, de összevissza szenved, szédül és minden baja van 35 fokban, annak van egy rossz hírem. Vagy én vagyok akkor a Terminátor. De lehet jobb kifejezés a szédelgőkre, hogy gyenge szervezetűek. Én sem írtam, hogy szeretem a pokoli meleget, de a kérdés a tűrésről szólt. Nem szédülök, nem vagyok rosszul, rendben van a vérnyomásom, egy idő után izzadok, ha sokat kell mozogni egyhuzamban, de ez normális.
Nem kólázgatni meg kávézgatni kellene, hanem rendesen vizet inni és pótolni mindent amit kiizzad az ember, normálisan enni. A kóla, mekike, csipszecske és társai nem hőségbarát dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!