Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bírjátok még a meleget?

Bírjátok még a meleget?

Figyelt kérdés

Ez a mai nap még hagyján, de tegnap és tegnapelőtt maga volt a pokol.

És holnap megint rákapcsol.. hogy lehet elviselni?

Többi évszakban elvagyok, de ez az ellenségem ez a meleg.

2023. aug. 23. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%

Én élvezem hogy végre lett egy kis nyár is az egy hónapnyi özönvíz és 18 fok után. 😅

De kezdem úgy érezni hogy ezzel egyedül vagyok az országban. :D

Amúgy ventillátorral, jó anyagú lenge ruhákkal és sok hideg innivalóval bírom.

2023. aug. 23. 18:18
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Jól bírom a meleget, igaz izzadok mint az állat. Az előbb értem haza melóból, hát a bugyogómból folyt a víz. Sokkal jobb ez mint hótt sötétben botladozni a jeges sárban reggelente majd haza ugyanez. Nézni a puszta fákat a szennyes ködben. Ennek ellenére tudom hogy mindennek meg van a maga ideje.
2023. aug. 23. 18:25
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Milyen meleget?
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem, már nagyon nem. Lehűlhetne már.
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

Ha még 3-4 fokkal melegebb lenne akkor már nagyon nehezen viselném. Ezt még sok hideg folyadékkal, napszemüveggel,baseball sapkával és naptejjel el lehet viselni. De igyekszem hűvös vagy klímás helyen tartózkodni.

30/f

2023. aug. 23. 18:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Lenne néhány ház körüli teendőm, Bent a házban megszületik az elhatározás hogy kimegyek és nekiállok.

Kilépek az ajtón, megcsap a forró levegő, de azért vetek egy pillantást az elvégzendő feladatra. Már a nézegetése közben elkezd rólam ömleni a víz...

Majd sarkon fordulok és megyek vissza a házba hűsölni..

Ezt a héten már legalább 10-szer eljátszottam.. 😅

2023. aug. 23. 18:27
 7/17 anonim ***** válasza:
35%

Nem tartok ott már rég, hogy olyan dolgokról elmélkedjek, akár szidjam, amire aztán kurwára semmi befolyásom.

Izzadok, megoldom klímával, hajbevizezéssel, napközben a medencében vagyok, ezért választottuk a kertes házat, amikor szabadnapos vagyok, illetve most szabadságon is.

El lehet viselni, csak használni kell az agyunkat és az eszközeinket.

2023. aug. 23. 18:34
 8/17 anonim ***** válasza:
31%
En 50+ fokon is elélek, csak melózni ne kelljen!
2023. aug. 23. 18:43
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Itt esett és volt vihar, utána pedig ahogy párolgott az eső, olyan volt a levegő, mintha 45-50 fok lenne valami esőerdő szintű párataralommal. Nem tudom megérteni, hogy valaki hogy szeretheti ezt a fajta időjárást.
2023. aug. 23. 18:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Fhú na mondjuk a párás meleget én is utálom, pedig amúgy élvezem a kánikulát, amíg relative száraz a levegő. :D de a szauna az tényleg borzalmas, nálunk múlt hèten volt ilyen hogy kora reggel bőséges eső, utána meg 30 fok, az rettenet volt.🥵

2023. aug. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!