Bírjátok még a meleget?
Figyelt kérdés
Ez a mai nap még hagyján, de tegnap és tegnapelőtt maga volt a pokol.
És holnap megint rákapcsol.. hogy lehet elviselni?
Többi évszakban elvagyok, de ez az ellenségem ez a meleg.
2023. aug. 23. 18:09
11/17 anonim válasza:
Elviselni elviselem, mert muszáj, sajnos nincs most arra lehetőségem, hogy kiruccanjak pl. Írországba:D
Nagyon nem szeretem a meleget, én sokkal jobban elvagyok télen, valahogy hozzám sokkal közelebb áll az az időjárás, de remélhetőleg ez az utolsó hét, hogy bőven 30+ fokok vannak napközben, szóval ezt a néhány napot már igazán kibírom.
12/17 anonim válasza:
Jövőhéten is bőven 30 fok lesz.
Ide most hétvégére 37 fokot mutat, árnyékban.
13/17 anonim válasza:
Home office, egésznap megy a huvos klima. Kilepni hetkozben max kora reggel vagy estefele kell, akkor csodalkozom milyen szornyen meleg az ido es arra gondolok milyen rossz lehet azoknak akiknek kint kell jonni-menni akar meloba ebben a borzalmas idoben es milyen szerencses vagyok, hogy engem nem erint. Hetvegen pedig viz kozeleben vagyok, ott meg csak-csak kibirom, de ugysem konnyu.
14/17 anonim válasza:
nem... alig várom hogy ma se tudjak aludni tőle.
15/17 anonim válasza:
Bírom, de nem szeretem, szar kimenni melóban szünetre, de szerencsére árnyék legalább van. De szombaton lehet lemegyek strandra, ha már még meleg van, nem messze lakom az egyiktől, idén még nem voltam vízben.
16/17 anonim válasza:
Nem. Én már belehaltam. RIP. ⚰️
17/17 anonim válasza:
Egyre nehezebben, menni kellene füvet nyírni a telekre, de nem visz rá a lélek, napi 50szer izzadok le. Klímás irodából ki a termelésbe, raktárba, majd vissza. Be a napon álló kocsiba, be a boltba stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!