A meleget vagy a hideget bírjátok jobban?
Én egyiket sem bírom, de a hideget méginkább embertelen dolognak tartom. És kifejezetten szabadban, kültérre értve...
Mindenki más helyzeteket visel jobban, és másokat kevésbé, én személy szerint inkább izzadom szarrá magam és dögledezek a melegtől, mint hogy magzatpózban vacogjak még hat pulóver mellett is. Én személy szerint sokkal szerencsétlenebbnek és kiszolgáltatottabbnak élem meg –és érzem magam amikor fázok, mint amikor melegem van.
Így én érzetre a meleget bírom jobban. Viszont emellett fizikálisan is, nem csak érzetre: valamiért "úgy vagyok bekötve", hogy 45 fokban sem ájulok el a tűző napon több óra után sem, ellenben képes vagyok arra, hogy centivastag, tömött tollkabátban is úgy járjanak a fogaim mint a kereplő, szabályosan vacogjak a hidegtől, és az avar alá akarjak bújni legszívesebben hogy megnyugvást találjak.
Én télen is a hidegre szavaznék. Megfelelő ruházatban nem fázom, mozogni is szeretek, télen is sportolok kültéren.
A nyarat jobban szeretem, mint a telet, de az extrém meleget ki nem állhatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!