A meleget vagy a hideget bírjátok jobban?
Hát akkor mondjuk, de most már tényleg kár ezen vitatkozni.
Ha leamortizálod magad emiatt, tedógod.
A legtöbb embernél sokkal egészségesebb életet élek, de tényleg kár ezen vitatkozni.
Foglalkozzon mindenki a maga dolgával.
"Viszont 50-60 éves korára gyakotlatilag minden embernek van valamilyen betegsége"
Állj, én csak ízületi betegségről beszéltem, nem a többiről. Ne hozz ide mindent, csak, hogy az egódat igazold. Együl Keresztanyukámnak van porckopása ennyi évesen. De itt hangsúlyozom, csak ízületi betegségről volt szó, nem a többi betegségről.
A többi példád is azt mutatja, hogy csak kapálózol, hogy itt igazold az állítólagos igazadat.
Mindegy is. Reméljük, hogy 50-60 évesen nem fog beigazolódni nálad, ami közismert tény.
És mivel te nem Szibériába születtél, nem is ott élsz, ezért rád nem azok a szabályok vonatkoznak.
Ui
"A legtöbb embernél sokkal egészségesebb életet élek"
Az egód az egekben, csak nehogy egyszer pofáta ess emiatt.
Hűű, de megmondtad a magadét! :D
Tudod, egy Szibériában élő ember ugyanahhoz az emberi fajhoz tartozik, amihez például én is. Amitől az egyik átlagos embernek nem lesz baja, attól rendszerint a többinek sem lesz.
De felőlem nyugodtan úgy tehetsz, mintha ismernéd az életmódomat és mintha mindenkinél jobban tudnál mindent.
Ha a mások dolgával foglalkozol és belekötsz a többi emberbe, egyszer úgyis össze fogsz találkozni egy olyan személlyel, aki nem fogja ezt szó nélkül hagyni, hanem inkább szépen letöri majd az egódat. :)
"Tudod, egy Szibériában élő ember ugyanahhoz az emberi fajhoz tartozik, amihez például én is"
Furcsa, ha elmész egy meleg helyre, az ott élők, ott születettek hányzazor fognak rinyálni a meleg miatt? A magyarok többsége pedig azért is rinyál, ha nyáron 30-32 fok van. Pedig mi magyarok is ugyanahhoz az emberi fajhoz tartozunk, mint egy afrikai.
Voalá...😉 Megint nem jó példát hoztál fel. Nagyon nem mindegy, hogy hova születsz, mihez szocializálódsz.
47.: Hányat ismersz közülük, hogy ennyire tudod, hogy nem zavarja őket a meleg?
Nagy valószínűséggel az afrikai emberek is ugyanúgy rinyálnak a meleg miatt Afrikában, mint ahogy a magyarok rinyálnak Magyarországon.
Egyéni különbségek pedig továbbra is vannak, hiába háborodsz fel ezen. :)
49.: Afrikai emberek között is van olyan, aki már a 39 fok miatt is panaszkodik és európaiak között is van olyan, akit a 46 fok sem zavarna.
Az, hogy ki hogyan tűri a hideget, vagy a meleget, genetika kérdése, nem kultúráé és főleg nem a ti véleményeteké. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!