Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetek pszichopata?

Hogyan lehetek pszichopata?

Figyelt kérdés

Csak a pszichopaták sikeresek a nőknél. Ha kedvesen, odaadóan közeledsz, vagy zaklató vagy vagy hazudni fog, hogy barátja van. Ellenben ha egy pszichopata vagy... nekik szabad.

Hogyan lehetek ilyen?

ma 02:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Közeledhetsz kedvesen csak közeledj. Hülyéskedj. Én szeretem az elején a játszmázást is a csipkelődést.

Ehhez nem kell pszchiopatának lenned.

Ha látja a másik fél, hogy akarod az elején pont elég.

ma 02:46
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Csak mellesleg megsúgom a nők hamar észreveszik,ha színészkedsz férfiként.Az őrülteket egyenesen utálják és attól sem riadnak vissza,hogy feljelentsék őket félelmükben vagy shock hatásban, súlyos ellenszenvet érezve.Pszichopataként csak úgy tudsz hozzájutni egy nőhöz,hogyha sokkal erősebb vagy testben és lélekben,mint a kiszemelt áldozatod.Viszont ahhoz hogy manapság egy nőt magadévá tegyél,ilyen aljas, szemétláda és gusztustalan módon,ahhoz meg kell ölnöd. A gyilkosokra pedig sitt vár kis haver,vagy halál.Amúgy meg összetéveszted a szezont a fazonnal. Akik sikeresek a nőknél, azok általában gazdagok, sármosak, jó kedvű és poénos pasik, vagy kifejezetten okosak. Ezek is társulnak egyféle őrült és különösen motivált szenvedélyekkel,amik látszólag mássá, bizonyos szempontokat nézve ragaszkodóvá, törtetővé teszik a férfiakat, de más megszállottnak és profinak lenni valamiben és más veszélyesnek, furcsának, félelmetesnek, pszichopatának lenni. Ez két teljesen különböző dolog. Próbálj meg normálisan gondolkodni és végiggondolni mindazt amit írtam és indulj el a nők felé a megfelelő irányban, ha valóban jót akarsz magadnak és nem megrohadni a rács mögött.
ma 02:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szeret, nem szorong és nem tanul az elkövetett hibáiból. Olyan bűnöző típus. Mondjuk az a nő, aki ilyenekért rajong, az sem lehet teljesen százas. Totál ösztönlény forma, szóval nem egy életbiztosítás ilyennel együtt élni.
ma 05:37
 4/7 A kérdező kommentje:
De ilyennek kell lennem. Más út nincs. Csak így lehet sikeres valaki a nőknél.
ma 05:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még nemigazán láttam sikítozó, örjöngő, feltüzelt, stb, női tömegeket a Csillagbörtön kijárata előtt szabaduláskor, de persze lehet, hogy mára már ez is megváltozott itt, az új világrend hatására.
ma 06:04
 6/7 anonim ***** válasza:

:DDD

A férfiak meg ahogy Taylor Swift is megénekelte, csak akkor akarnak együtt lenni valakivel, ha szar a kapcsolat és folyton bántva vannak. Én amikor nem figyeltem oda, mit mondok, csak mindig kiadtam az érzéseimet, akkor nem szakítottak velem. Ha próbáltam felnőttként viselkedni egy kapcsolatban, az ő érdekeit nézni, kedvesnek lenni, max két hónap után kidobtak. Egyszer itt gyakorin is ki lett fejtve, hogy a hiszti nőies, és ha értelmesen akar egy nő viselkedni, az férfias, és persze, hogy kiba.sznak, ha nem vagy egy HP.

ma 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Az szív nagyobbat mindig, aki támaszkodik, kapaszkodik a másikba. Egy sugar baby úgy lecserélhető, mint egy dísztárgy a lakásunkban. Kidobjuk és vesszük helyére a másikat, az újabbat, ez már csak pénz kérdése a mai világunkban.

Nagyon szerelmesnek kellene lennem valakibe ahhoz, hogy elviseljem neki azt, egy életen keresztül, hogy folyamatosan bántalmazzon. A legutóbbi is diszkréten próbálkozott ezzel, nem is lett belőle holtodiglan-holtomiglan, úgyhogy most már másnak szívhatja a vérét és hisztizhet.

ma 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!