A meleget vagy a hideget bírjátok jobban?
Nyugi mindenki. Annyit nem ér a kérdés hogy összekapjatok.
Én egyébként a meleget jobban szeretem viszont a hideget meg jobban bírom.
Lehetsz te állításod szerint átlagtól eltérő ember, lehetsz nagyarcú, hogy te 12-15 fokos lakásban nem fázol, meg sose fűtesz, de annyi eszed meg sajnos nincs, hogy felfogd, hogy az egészségednek, ízületeidnek tényleg nem tesz jót hosszú távon ez a hideg. Ne hallgass rám, menj csak a saját fejed után, majd 50-60 évesen, mikor már ízületi pajaid lesznek, gondolj majd rám, hogy vajon az a kötekedő gyakoris mit is mondott?
A hülye mindig csak a saját kárán tanul, vagy még abból se.
34.: Rengeteg olyan ember van a környezetemben, aki fűt is, meg le is hülyéz mindenkit maga körül. Elég soknak vannak közülük ízületi bajaik, én meg teljesen egészséges vagyok.
Nagyon úgy néz ki, hogy a hozzád hasonlóak nem tudnak megelőzni a viselkedésükkel semmilyen betegséget, úgyhogy inkább a saját életeddel foglalkozz a másoké helyett. Jobb lesz úgy mindenkinek.
Én a hosszú távú dolgokról beszéltem.
Az ismerőseid véletlenül nem túlsúlyosak? Hisz ez is okoz ízületi problémákat.
Bocsika, egyébként én makk egészséges vagyok, nagyon ritkán vagyok beteg, mindig is a megelőzés híve vagyok. Úgyhogy drágaság, ez nagyon nem akar összejönni neked. 😉
36.: A nagy részük nem túlsúlyos.
Viszont 50-60 éves korára gyakotlatilag minden embernek van valamilyen betegsége, de nem a 12 fokos "hideg" miatt, hanem mert a test öregszik.
Úgyhogy ez most neked sem akar összejönni. :)
Élnek emberek Szibériában, mínusz 50 fokban is.
Érdekes módon ők sem betegesebbek, mint a meleg országokban élők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!