Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél, ha kapnál 100...

Mit tennél, ha kapnál 100 millió ft-ot de az a feltétele hogy adj öt millió forintot?

Figyelt kérdés
tegnap 14:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg scam, törölném.

Ha valahogy tudná igazolni, hogy 100% valós, akkor belemennék. Van 5 millió forintom, de ha nem lenne is vennék fel hitelt (és azonnal előtörleszteném) vagy összefognék másokkal.

tegnap 14:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Kiröhögném a felajánlót.
tegnap 14:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha ad a kezembe 100 milliót és UTÁNA oda kell valakinek adnom 5 milliót belőle, akkor kaptam 95 milliót és ennyi. Annak is örülnék.

Ha elöbb kell adnom 5 milliót, hogy hozzájussak a 100 millióhoz, az textbook csalás. Régi csekkes csalástól kezdve a nigiériai hercegen és paypalos csalókon keresztül az indiai scam call centerek egy részéig, mind ezen a logikán alapulnak.

Régi csalás hogy valami kifogással meg sztorival kezedbe nyomtak 20000 forintért egy 200 ezres csekket. Be is mentél a bankba, elfogadták. Kifizetted az illetőnek a 20 ezret. Majd pár nap múlva a bank megállapította hogy nincs fedezet, hamis a csekk és szépen visszaszedték a számládról a pénzt.

Többi csalás kb ugyan ez. Csak a nigiériai hercegnél még egyszerűbb, mert ott csak a pénz igéretét kapod.

Ha a kérdésed azért írtad ki mert valaki ezzel az ajánlattal talált meg, akkor most tíltsd le a f szba.

tegnap 14:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez a pénzt adó félnek semmilyen formában nem éri meg anyagilag, így betudom egy gyenge átverési próbálkozásnak.

Üzleti ötletekre meg nem adok puszira 5 millát senkinek egy majdani megtérülés reményével.

tegnap 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Megmondanám, hogy ha előlegez nekem 5 milliót abból a 100-ból, akkor oké. Nem is kell oda-vissza rakosgatni a pénzt, csak adjon 95 misit és kész.
tegnap 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Egy barátomnál pont hasonló a helyzet, hogy van egy várható 100-milliós nyeresége és 5 barátnak adni akar fejenként 5-milliót. De ez a saját döntése.
tegnap 14:58
 7/16 A kérdező kommentje:

A történet az, hogy az a pénz feltétele, hogy elő tudj teremteni 5 milliót. Hitel nem elfogadott, önerőből szerzett tulajdonod eladása az.

Előre nem kapod meg, úgyhogy az abból való kifizetés sem megoldás.

tegnap 15:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Dupla csavar! Még a házam is adjam el, hisz a kocsink már öreg. Aha. Hát nem.
tegnap 15:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Feltalálták a munkát is.
tegnap 16:07
 10/16 Senior Séf ***** válasza:
Nem kellene. 66 éves vagyok, élhető nyugdíjjal, és egyszer, amikor vastag voltam, nem tudtam szeretni azt az embert, akivé akkor váltam.
tegnap 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!