Ha fizetnének érte 100 millió forintot, elmennétek az X-Faktor válogatóra bénázni és mikrofont dobálni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
82 szavazat
2/34 anonim válasza:
A zsűri asztalára is szarnék élő adásban ha ezért idelöknének nekem száz millát.
3/34 anonim válasza:
igen, de előtte biztos részegre innám magam
4/34 anonim válasza:
Akik nyernek, kevesebbet kapnak, és szenvednek érte egy csomót, szóval persze.
5/34 anonim válasza:
Nincs az a pénz! Bár én magam szívesen bohóckodom, szeretem megnevettetni az embereket, de azt hogy kinevessenek... az egészen más.
6/34 anonim válasza:
Szia!
Én nem mennék el.
Nekem egyáltalán nincs feltűnési viszketegségem, és nem hiányzik az, hogy az egész internet rajtam röhögjön.
Azt meghagyom az első 5 válaszolónak :)
7/34 anonim válasza:
Sokkal kevesebbért is. :D Mindenki tudja (legalábbis az értelmesebbje igen, a segghü*lyék véleménye meg nem releváns), hogy direkt produkálják magukat ott az emberek és kapnak érte valamekkora pénzt. Jellemzően pár tízezret.
8/34 anonim válasza:
Még 10 millióért is égetném magam. Nagyon kéne az a pénz.
9/34 anonim válasza:
#7: #5 vagyok. Ezen mi a feltűnési viszketegség, hogy 100 millióért 5-10 percre hülyét csinálsz magadból és a legrosszabb, ami történik, hogy leadják a TV-ben? Ráadásul úgy, hogy ismerőseim nem néznek ilyen szarokat. Ne viccelj már, legintrovertáltabb önbizalom hiányos ember is bevállalja ezt. Aránylag jól keresek, ~7 milliót egy évben, tehát ez 14 évnyi keresetem 10 percért. Aki nem vállalna ilyet, az egy hülye. :D
10/34 anonim válasza:
Azt akartam írni, mint 8-as, csak megelőzött, hogy simán mennék én is, mert akinek 60-nál több IQ-ja van, az tudja, hogy csak egy show az egész és az ilyen különösen hülyéknek fizetnek így is. Az olyan tudatlan emberek véleménye, mint a 7-es válaszolóé pedig úgyse érdekel. :D Az értelmes ember tudni fogja, hogy engem ezért fizettek és ez a lényeg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!