Mit tennél ha lenne százmillió forint adósságod, végig menekülnéd az életedet majd 70 évesen nyernél 100 millió forintot?
Ha nav-nak tartoznék az számolná a kamatokat. Jelenleg 25 vagyok, ha 45 évet bújkálnék még valamerre, akkor nem 100millával tartoznék.
Nem tudom, hogy van-e családom (a képzelt világban), ha igen, hozzájuk eljuttatnám a nyertes szelvényt vagy bármit amivel igazából nyertem, ők beváltják és tisztán övék a pénz.
Ha ilyen nincs, akkor a magán embereknek megadnám a tartozásom, mert igazából őket tudnám csak kifizetni valahogy, a nav meg egyéb szervezetek meg úgy is kamatokkal kérnék.
A többit meg adományba dobnám.
Pont azért írtam úgy ahogy.
Most kaparóson, lottón vagy bármin nyertem, de oda adom neki a szelvényt, akkor ő váltja be, az övé marad. Nekem semmi közöm hozzá. Az öröklésről meg lemond és úszik vele együtt az adósságom is, őt nem terheli semmi. Ha én váltanám be, na abból baj lenne, alapból adóznék a nyeremény után, ott már láthatja a nav, hogy merre vagyok, van pénzem stb. De ha engem kikerül a dolog senki nem tehet semmit.
Én visszafizetném az adósságom.
Aki nem fizeti ki az adósságát az egy kártevő élősködő féreg. Én nem szeretnék azzá válni.
#5:
És honnan a büdös francból kap valaki csakúgy 100 millát készpénzben? Megteremti neki a dzsinn vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!