Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Adott egy volt randipartner,...

Adott egy volt randipartner, akivel állítólag barátok vagyunk. Nemrég kérdezte viberen, hogy vagyok, megírtam röviden, hogy sajnos nem jól és orvosi kezelés alá kerültem. Túlérzékeny vagyok-e, ha azóta semmit sem reagált?

Figyelt kérdés
tegnap 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Normális, hogy rosszul esik. De őszintén, te ugyanúgy tojnál rá.
tegnap 12:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Tiszta sor, de én nem kérdezek attól, akire tojok. Ugyanúgy nem lenne olyan gondolatom, hogy mi közel állnánk, ha kiböfögne egy jobbulást, de akkor is nagyon fura érzés a lefutása ennek a "chatnek".
tegnap 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, egy jobbulást igazán írhatott.

Nyilvánvalóan úgy gondolta, fut még egy kört... De őszintén szólva... Senki sem akar kihasználttá válni... Egy férfi mindent megtesz egy olyan nőért, akit szeret, és aki viszontszereti... De most egy olyasvalakiért, aki már egyszer lekoptatta, miért törje magát? Lehet, hogy te nem olyan vagy, de sajnos vannak olyan nők, akik simán kihasználják az ilyen helyzetet, mert amíg baj van, addig jó, ha van valaki kéznél, aztán ahogy jóra fordul a helyzet, már megy is a kukába.

tegnap 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Mit jelent, hogy nemrég? 10 perce? 1 órája? Nem mindenki figyeli folyamatosan a telefonját , vagy épp vezet vagy megbeszélésen van vagy bármi más oka is lehet hogy még nem válaszolt.
tegnap 12:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Múlt héten.
tegnap 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagytok barátok. Meg úgy tűnik, szerinte sem.

Valószínűleg azért maradt veled kapcsolatban, mert még találkozni akar/akart, mint férfi-nő, nem mint barát.

Mivel beteg vagy, így téged most "bonyolultnak" tart, és másoknál próbálkozik, másokkal találkozik.

tegnap 12:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért maradt kapcsolatban, mert eltűnni is lusta :-) Ezért nem kerültünk össze férfi-nő relációban, mert nem akartam mindig én lenni a "férfi", nőként.
tegnap 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem érdekelnek senkit a problémák
tegnap 13:12
 9/12 A kérdező kommentje:
8-as, ez tűpontos.
tegnap 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Pontostű😊nszksz
tegnap 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!