Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagálnál ha azt vennéd...

Hogy reagálnál ha azt vennéd észre a randipartnereden hogy nem érzi jól magát veled?

Figyelt kérdés
A találkozó alatt
2022. okt. 14. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezném rövidre fogni, hogy minél hamarabb legyen vége.
2022. okt. 14. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Rajtam észrevették és hiába próbáltam megmagyarázni miért voltam olyan nem érdekelte, otthagyott.

Akkor ezek szerint erre nem elfogadható semmilyen magyarázat.

2022. okt. 14. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt a magyarázatod?

Nem ugyanaz, ha valamiért nem érzed jól magad vagy VELE nem érzed jól magad.

2022. okt. 14. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kell magyarázkodnod, egyszerűen ha nem volt jó akkor ez van
2022. okt. 14. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki hogy látom nem érzi jól magát és hagyjuk az egészet mivel felnőtt emberek vagyunk nem gyerekek már.Minek rabolnánk egymás idejét feleslegesen?Nem jobb az őszinteség mivel úgy se találkoztok többet.
2022. okt. 14. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha te érzed magad rosszul akkor meg mondd meg hogy nem az igazi a dolog.Jobb az őszinteség.

2022. okt. 14. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanam: "Figyelj, ha nem erzed jol magad, akkor nem erdemes eroltetni. Ha akarod, beszelgethetunk ugy, mintha ez nem randi volna."
2022. okt. 14. 18:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Én biztos voltam benne hogy csak szexkapcsolatot keres, az jött le, nyíltan nem mondta ki, szóval úgy mentem el hogy vele nem lehet úgysem normális kapcsolatom majd, nem is tudom miért mentem el, ezt el is mondtam neki hogy ezért voltam olyan, meghát nem jutott eszembe a 2.találkozón puszit adni az elején, nem tudom ez mekkora bűn, most randiztam életemben először.
2022. okt. 14. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért volna bűn?Ha nem jön magától a puszi akkor miért kellene erőltetni?

Nem passzol mindenki mindenkivel össze.

2022. okt. 14. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek adnál olyannak puszit aki csak szexre akarna venni? Aztán még azt is hiszed hogy ez bűn?

Nem az.

Amugy a talalkozok nem azert vannak hogy beszéljenek az emberek es tisztán lássanak a másikrol?

Nem téziseket kell gyártani hanem szépen felvetni ezt azt aztan a regálásokbol lejon minden.

Direktkerdezes nem jo otlet

2022. okt. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!