Azért pattintott le az “értelmiségi” randipartnerem, mert felszolgáló vagyok, ez normális?
Persze azért a vacsit fizethettem
én és csak utána közölte. Ja és a csaj marketing manager, oda ne rohanjak..
Hu ha okjn ugyan ezt kapjuk.
Szrj rá ilyeneket én semmibe veszem ha nő ha férfi pukkadjon meg a pökhendije... Neked maradnsl s normálisak, az ilyen meg meg savanyodik egyedül a kettes diplomájával
22/N
A randizás az élet egyetlen egy területe, ahol nem kell feltétlenül liberálisnak lenni, és a tipikus "minden ember egyenlő" dumát vallani. Ha a párkapcsolatról van szó a világon bármi miatt jogos és normális visszautasítani a másikat, ami nem tetszik, hiszen a hozzád a jövőben a leges leges legközelebb álló embert akarod kiszortirozni. Inkább az nem normális, amikor valaki hőbörög azon hogy a másik mégis mi jogon döntött úgy, hogy nem engedi be őt az életébe.
Ha meg nem tetszik hogy fizetned kell, nyugodtan megmondhatod, hogy vagy felezitek a számlát, vagy lelépsz. A randizásnak egyik oldalról sem a jótékonykodásról kéne szólnia...
Diplomásként mondom, hogy azért röhejes ebben az országban a végzettségen lovagolni, és ez alapján barátkozni/párt választani, mert még a több diplomás emberek között is bőven vannak olyanok, akik nem tudnak értelmezni egy 5 soros szövegeket stb.
Hát ja, a marketing manager tényleg félig-meddig kamumunka, és nem volt fair, amit csinált, de most mit tudsz csinálni?
Mindenkinek joga van eldönteni, kivel és mi alapján kezd kapcsolatba.
Egyébként ha elfogadsz egy tanácsot: Magyarországon nagyon ritka a normális nő, de ha itt akarsz ismerkedni, legalább a 40 alatti diplomás nőket próbáld kerülni, mert 98%-uk borzalmas, arrogánsak, kötözködőek, ráadásul nem vmi értelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!