Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez szerintetek normális dolog?

Ez szerintetek normális dolog?

Figyelt kérdés

Dolgoztam egy üzletben 1 évet. Ennek a fő profilja a netes rendelések volt, ehhez dolgozott ott egy nálam 2 évvel idősebb magát webfejlesztőnek tartó ember. De sokat rinyált, hogy nem akar a vevőkkel találkozni, ezért a főnök felvett engem, hogy én csináljam a rendeléseket, vevőzzek és amit a webfejlesztő túl alattasnak tart, azt is csináljam meg. Pl. t.rmékfeltöltés, t.rmékleírás stb.

Különösebben sokat nem beszélgettünk, mert ő beköltözött a hátsó irodába, és úgy csinált volna, mintha dolgozna, de valójában 2,5 év alatt nem tudott összerakni egy működőképes webshopot.

Én felmondtam aug. 1-jén, mert találtam egy szakmámba vágó munkát, ahol 2X ennyit fogok keresni. A helyettem jövőt betanítottam, nem annyira, mint ők, mert ők nem mutattak meg nekem semmit, mert alapból értek a szgéphez, a többire magamtól rájöttem. Az utolsó héten már nem találkoztam ezzel a kollégámmal, mert esküvője volt (másnak az is fura, h engem nem hívott meg, nekem nem, el sem mentem volna ha meghív). Most ment dolgozni és látom, hogy kitörölt az ismerősei közül :D

Nekem ez olyan hisztinek tűnik egy 28 éves "férfitől"

2018. szept. 5. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
De akkor mégis mit csinált ott?
2018. szept. 5. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert ez tényleg az, hiszti :D

Egyébként szerintem nem normális dolog, de ma már rengeteg ember ilyen. Nem úgy van amit/ahogy szeretne és nem megoldást keres, hanem hisztizik, mint egy 5 éves gyerek. A különbség az, hogy egy kisgyerek még nem érti, hogy van megoldás, egy felnőttnek meg már tudnia kellene. Szerintem:

2018. szept. 5. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:
:D hát jó kérdés. Vmit biztos dolgozott rajta, de hát egy ilyen oldalt nem 2,5 évig szoktak csinálni napi 8 órában. Párom is informatikus, megnézte az oldal forráskódját, az tmondta hogy a nagy része csak másolás innen-onnan.
2018. szept. 5. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Relatív. Annyi mindent írtál, közben meg az egésznek az a lényege, hogy kitörölt az ismerősei közül? :D

Lehet hisztizik, lehet nem gyűjt felesleges ismerősöket. Nekem pl. szigorúan csak a család, a barátok és a közeli kollégák/csoporttársak tartoznak az ismerőseim közé. Akivel x ideje nem beszéltem vagy nem fogunk többet összefutni, azt mindig törlöm, mert minek legyen ott, minek nézegesse ha netán posztolok valamit, nem tartozik rá, csoportokat állítgani meg nem fogok.

Igaz, én főként kapcsolattartásra használok közösségi médiát, nem azért, hogy kiteregessem az életem :)

Szóval ezt ennyiből megállapítani nem lehet. Én is törölnélek és nem hiszti miatt, ahnem mert a továbbiakban érdektelenné válnál számomra.

2018. szept. 5. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak egy rövid képet akartam adni róla, mert igazából ennél többet nem is lehetne róla mondani, na jó pár negatívat tudnék :D

Igen én is szoktam ritkítani, de nem egyből. Volt osztálytársaimat se töröltem egyből, vártam azlért 5-6 évet :D

2018. szept. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!