Normális ha alig dolgozom egy nap?
Figyelt kérdés
Műszerészként kezdtem nemrég pályakezdőként és hát másra számítottam. Azthittem hogy egész nap forrasztani kell meg ilyenek ehez képest csomószor fél- 1 órán át nem is csinálok semmit csak telózok, kb 8-ból 4-5 órát dolgozom érdemben. Ez normális?2018. aug. 30. 18:30
1/4 anonim válasza:
örülj neki :D ha jól fizet akkor álommunka. Más napi 12 órába robotol 120 ezer forintért
2/4 anonim válasza:
Szerintem még sok is, amit dolgozol.... en tuti nem csinálnám...
3/4 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, az a jó munkahely, ahol nincsen nagy hajtás, meg túlórák.
4/4 anonim válasza:
Örülj neki.
Én IT-s vagyok UBS-nél... hátőőő vannak napok, mikor semmi mással nem tleik a napom, minthogy megnyomok egy gombot és várok 3/4 órát, mert olyan lassú minden. :D
szívás, mert nincs érdemi munka aznap, de annyiból jó, hogy van időm tanulni, fejleszteni magam, és a fizu ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!