Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randipartnered nagyon betegen állítana eléd mit szólnál?
Figyelt kérdés
Pl értékelnéd az igyekezetét, hogy úgyis eljött pl2021. jún. 4. 15:40
1/8 anonim válasza:
Hat az a baj ezzel, hogy ketlem, hogy miattam venne a faradtsagot, hogy full betegen talalkozzon velem.
Szerintem csak annyi lenne emogott, hogy leszarja hogy elkapom vagy sem meg egy pici izgit akar, de ennyi.
2/8 anonim válasza:
Nem ertekelnem az igyekezetet, aki (adott esetben fertozo) betegen szandekosan masok kozelebe megy az siman csak lesz*rja a masik egeszseget. Egy randit lemondani meg mindig kisebb problema mint utana sajnalkozni hogy a partner elkapta a kort, meg akkor is ha csak egy natharol van szo.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es és ha nagyon bejönne Neked az illető?
2021. jún. 4. 15:59
4/8 anonim válasza:
Akkor sem. Bocs', de aki beteg, gyogyuljon meg. Az irodabol is gondolkozas nelkul kuldtem el a beteg kollegat, amig meg nem gyogyul, ne terjessze a sz*rsagot.
5/8 anonim válasza:
Nem örülnék. Egyrészt ha szeretem, akkor aggódok érte, tehát azt szeretném, hogy maradjon otthon és koncentráljon a gyógyulásra. Másrészt tőle is elvárok annyi felelősségérzetet, hogy nem akar engem megfertőzni, ha esetleg olyan baja van.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös arra gondolok, hogy meg van fázva az illető, viszont mivel bejön nekem és ő nem mondta le a talit, miért ne? Max majd ő hoz nekem a kövi randira zsepit nekem
2021. jún. 4. 16:21
7/8 anonim válasza:
Ne menj el betegen a randira, mert az esetek többségében nem teszel vele jó benyomást. Ha bele is gondolok, hogy miattam jött el akkor is, azért nem túl aranyos, hogy kockáztatja az egészségemet. Ráadásul senki nem néz ki jól betegen. Ha valaki komolyan bejön és szól, hogy le kell mondja betegség miatt a randit, akkor átugranék hozzá picit ápolni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!