Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Érezhette rajtam a randipartne...

Érezhette rajtam a randipartnerem az alkohol ízét?

Figyelt kérdés
Barátaimmal koccintottunk egyet napközben és megittam 2-3 deci vodkanarancsot (fanta-minőségi vodka). Semmilyen hatással nem volt rám, utána megettem egy süteményt, vizet ittam és rágóztam. Rá kb egy órára randim volt egy sráccal, akivel csókolóztunk és félek, hogy vajon érezte-e az alkoholos ízt. Nem akarom h zugivónak gondoljon :)

2018. júl. 13. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
De hát miért ne gondolna annak, ha egyszer az vagy?
2018. júl. 13. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Az alkohol sajnos érzõdik hosszabb ideig.Miért nem mondtad el neki,és akkor nem találgatsz.
2018. júl. 13. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudhatom, érezte-e, de mit számít ez? Ittál, nincs ezzel semmi baj. Mi a fenének gondolna zugivónak? A magyarok zöme nem az, iszik társaságban is...
2018. júl. 13. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyira ez azért nem érezhető mennyiség, de ettől független szerintem sincs semmi gond vele.
2018. júl. 14. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!