Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a meleget?

Hogy bírjátok a meleget?

Figyelt kérdés

Eddig még elment de most a hétre nagyon meleget mondanak.

Hogy bírjátok?

2023. júl. 10. 18:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Vettem ki szabit ^^

Holnap még megyek, utána már nem.

Egyébként ma nekem annyira nem volt melegem, mert fújt a szél.

2023. júl. 10. 18:47
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Workoholista lettem, mert a munkahelyen van klíma. Kora hajnalban megyek dolgozni, késő este érek haza.
2023. júl. 10. 18:58
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
A munkahelyemen szerencsére van légkondi, úgyhogy egy szavam sem lehet, itthon viszont nincs. Eddig viszonylag jól bírom, bár az elég sz r, hogy mire zuhany után beérek a hálószobába, már izzadt vagyok megint.
2023. júl. 10. 19:00
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Hajnalba csinálom a dolgom amikor még nincs hőség. Állatok stb. utána bent a hűvösön. Aztán délbe újabb itatás kint, és egy nem hideg, de nem is langyos zuhany, és továbbra is bent hideg innivalóval, jégkrémmel. Amikor eljön a 18, 19 óra és már nincs hőség akkor újra kint ami van. Röviden, én nem bírom ezt a forróságot, ha kint kellene lenni egész nap.
2023. júl. 10. 19:01
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerencsémre a héten nem dolgozom, így otthon a hűtött lakásban heverészek :)
2023. júl. 10. 19:05
 6/28 anonim ***** válasza:
83%

👎👎👎👎

Még boltba is rühellek menni, sajnálom azt akinek ilyenkor kell látnia.

2023. júl. 10. 19:30
 7/28 anonim ***** válasza:
69%
Ez hőseg nem meleg , az 28-30 cfokig van , a forro afrikai legtömeg a hunyo. Nap nem süt , be van fátyolosra felhősre borulva a tikkaszto szel meg fuj. Undoritó hogy 2016 ota nincs gyümi termésem , felforr a ház , hajnalban ritkan van 20 fok alatt , izzadok nincs oxigén , napi 4 órákat forogva alszok. A nyomik elkezdenek 21 utan tüzet rakni mert aszalyban tiltas ellenere a legfontosabb grillezni . Nem 1-2 hanem az összes szomszéd . Ez van máj végétől szeptemberig . Khurvaanyját a majusban volt par kellemes nap 20 fok , aztan rögtön 30-32 vagy erre zápor ami fokozza a nyomort . Mit tetűt itt keres reked meg ez a patkány hőgóc . Tél nincs 13 éve csak tavasz meg vegtelen fos forróság .
2023. júl. 10. 19:31
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
utálom a meleget
2023. júl. 10. 19:33
 9/28 anonim ***** válasza:
27%
A masik undorito hogy 5 hónap gheci nyár lassan elmúlik , megszokjuk a kellemes élhetőt és újra itt a forró nyomorult .
2023. júl. 10. 19:33
 10/28 anonim ***** válasza:
33%
Utálom a nyarat, de a légkondi komolyan felér egy megváltással (tavaly még nem volt). Így, hogy itthonról dolgozom, meg is feledkezem arról, hogy kint milyen meleg van, ma is hosszú ujjú felsőben ültem bent. Ha kimegyek az utcára a hőségben, már szédülök, alig kapok levegőt, éget a nap... szörnyű. Nem tudom, hogy lehet ezt szeretni (a strandoláson kívül).
2023. júl. 10. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!