Hogy bírjátok a meleget?
Figyelt kérdés
Eddig még elment de most a hétre nagyon meleget mondanak.
Hogy bírjátok?
2023. júl. 10. 18:44
21/28 anonim válasza:
Nagyon rosszul/nehezen, pedig bíztam benne hogy végre lesz egy normális nyár, a június egész jó volt, de sajnos most sem úsztuk meg, megérkezett a szar patkány afrikai hőguta megint, mint minden évben... -.-
Komolyan valami Nobel-díjas koponya kitalálhatná hogy lehetne befolyásolni az időjárást úgy hogy távol tartsuk Európától az afrikai fos levegőt...
22/28 anonim válasza:
Kegyetlen utálom de nem tudok mit csinálni. Próbálok minél kevesebbet kimenni, ennyit tudok tenni. Saját részről egy ősz-tél-tavasz körforgás teljesen tökéletes volna.
23/28 anonim válasza:
21# Szerinted véletlenül csak Europa közepen n van 10 éve pokoli hő ? Csak itt van globális felmelegedés és tartós aszály ? Érdekes lengyeleknel oroszoknal skandinávoknal minden maradt ahogy eddig . A beráramlás csak itt cirkulál max havi gyér 2 esővel , ez szandékos .
25/28 anonim válasza:
Nekem tegnap délután volt a holtpontom, de szerencsére jobban bírtam az elmúlt napokat, mint gondoltam volna. Szokásos fejfájás, szédülés, nyűgösség megvolt tegnap, viszont nem akkora vehemenciával, mint vártam volna.
26/28 anonim válasza:
mostanában kicsit elkezdtem járatni a ventilátort többet, hát olyan fogaim fájdultak meg ami elvileg gyökérkezelt és nem lenen szabad, meg ilyen vándorló álkapocs fájdalom, mikor melyik oldalon üti fel a fejét teljesen random jobb bal, lenn fenn, lehet hogy érzékenyebb lettem a huzatra vagy nem tudom hova tenni
27/28 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy halat fogok adni a jodolgomnak, amiert a tizenvalahany fokban Angliaban meleg zokniban es puloverben toltom a nyarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!