Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a meleget?

Hogy bírjátok a meleget?

Figyelt kérdés

Eddig még elment de most a hétre nagyon meleget mondanak.

Hogy bírjátok?

2023. júl. 10. 18:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
Szarul. Én általában jól viselem, de ez nem meleg, ez már hőség. 35 fok volt ma, mire hazaértem, fürödtem az ozzadtságban, levegőt nem kaptam. Szerdán 38 fok lesz... A Home officeos heteimen bezzeg esett az eső. :D
2023. júl. 10. 19:58
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
Afrikaban nincs ekkora hőség basssza meg ACCUWEATHER itt 6-8 fokkal több átlagban !
2023. júl. 10. 20:46
 13/28 anonim ***** válasza:
39%

Hát klímával egész jól.

Ha kellően hűvös, tényleg lehűt, tehát olyan 25-26 fokra van állítva, akkor fél-1 órákat jól bírok a melegben.

Amíg nem volt klíma otthon, régi melómban nem volt hatékony, vagy még régebben, huszonévesen otthon klíma nélkül, gyakorlati helyen szintén, vagy tiniként otthon.... Ezeket azért írom, hogy lássátok, fiatalon is:

bizony rosszullétek és brutál gyengeségek váltották egymást, persze alvás alig.

Szerintem ez szimplán alkati kérdés.

Az is alkati kérdés, hogy valaki 6 óra alvással elvan, más 9 órával funkcionál.

Valaki este 10-kor már kidől, más éjfél előtt nem tud aludni.

Valaki hajnal 6-kor magától ébred hétvégén is, más 9 előtt nem tud funkcionálni.

Én például elvagyok 0 fokban, elvagyok esőben, szinte szeretek fázni (és sosincs kifejezetten a hidegtől felsőlégúti betegségem), de a meleget nem bírom, vérnyomásesés, gyenge karok, gyenge lábak, gyenge nyak, enyhe, de már zavaró fejfájás.

Ha betiltanák a klímákat, akkor sürgősen legalább nagyon fás helyre kellene mennem nyárra és az irodai munkát skippelni kellene, könnyű fizikai működne (állatmenhelyen önkénteskedve nem volt bajom 21 évesen).

Szóval én csak 25-26 fokra állított klímával bírom.

Lehet bántani, de majd emlékezz a bántásomra akkor, amikor 10 fokban fázol kint és inkább bent maradsz. ;)

2023. júl. 10. 20:50
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Itthon van klíma, szóval itthon jól. A munkahelyen valami minimális van, de nem nagyon érződik, amúgy nincs ott se pokoli meleg, ki lehet bírni, de dohányozni kimenni pl nem esik olyan jól😁
2023. júl. 10. 21:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen! Mindig is gyűlöltem a meleget! Számomra a télikabátos idő a megfelelő, már ha a vékonyabbat kell elővenni minden bajom van :S

Ha nem nagyonnagyon muszáj nem megyek ki a házból, bár mivel nincs klímánk és szr a ház kialakítása itt is nagyon meleg van, örülök, ha éjszaka csak 28 fok van bent

2023. júl. 10. 21:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, utálom, ma nem is voltam kint. Itthon van klíma.
2023. júl. 10. 21:17
 17/28 anonim ***** válasza:
60%

Az irodában, a kocsiban, otthon és a vízparton nagyon jól. De ma buszoznom kellett. Na az halál volt. 10 percet álltam a forró aszfalton, aztán felszálltam a klímamentes buszra, ott azt hittem elpusztulok.

Szeretem a nyarat. De csak a vízparton vagy itthon a medencében.

2023. júl. 10. 21:23
 18/28 anonim ***** válasza:
45%
Nehezen, de még így is százszor inkább szenvedek a melegtől, mint hogy tél legyen. Attól bedepizek. Azt a ridegséget nem birom.
2023. júl. 10. 21:38
 19/28 anonim ***** válasza:
32%
Én szeretem. A légkondit utálom. Felveszem a legvékonyabb nyári ruháimat es papucsaimat végre. Én ilyenkor vagyok elememben.
2023. júl. 10. 21:59
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
ledobtam egy kis usb-s ventilátort a szoba egyik végébe, az megy 0-24-ben minimális légmozgásért, néha 5-10 percekre bedurrantom a nagy állót is. hidegvizes arc, fej, nyak, alkar mosás, megtörlés nélkül, hőelvonással jár a száradásuk. csináltam jégkockákat is, folyadékpótlásba egy kis hideget néha beiktatni. ha valaki nagyon nem bírja, napi többszöri zuhanyzás, én szerencsére egyel is megvagyok. azt hiszem klíma nélküli szegényember mást nem nagyon tehet. sokan mennek strandokra a legmelegebb napokon, vagy otthoni megoldásban néha beugranak egy otthagyott kád langyos vízbe.
2023. júl. 10. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!