Hogy bírjátok a meleget?
Eddig még elment de most a hétre nagyon meleget mondanak.
Hogy bírjátok?
Hát klímával egész jól.
Ha kellően hűvös, tényleg lehűt, tehát olyan 25-26 fokra van állítva, akkor fél-1 órákat jól bírok a melegben.
Amíg nem volt klíma otthon, régi melómban nem volt hatékony, vagy még régebben, huszonévesen otthon klíma nélkül, gyakorlati helyen szintén, vagy tiniként otthon.... Ezeket azért írom, hogy lássátok, fiatalon is:
bizony rosszullétek és brutál gyengeségek váltották egymást, persze alvás alig.
Szerintem ez szimplán alkati kérdés.
Az is alkati kérdés, hogy valaki 6 óra alvással elvan, más 9 órával funkcionál.
Valaki este 10-kor már kidől, más éjfél előtt nem tud aludni.
Valaki hajnal 6-kor magától ébred hétvégén is, más 9 előtt nem tud funkcionálni.
Én például elvagyok 0 fokban, elvagyok esőben, szinte szeretek fázni (és sosincs kifejezetten a hidegtől felsőlégúti betegségem), de a meleget nem bírom, vérnyomásesés, gyenge karok, gyenge lábak, gyenge nyak, enyhe, de már zavaró fejfájás.
Ha betiltanák a klímákat, akkor sürgősen legalább nagyon fás helyre kellene mennem nyárra és az irodai munkát skippelni kellene, könnyű fizikai működne (állatmenhelyen önkénteskedve nem volt bajom 21 évesen).
Szóval én csak 25-26 fokra állított klímával bírom.
Lehet bántani, de majd emlékezz a bántásomra akkor, amikor 10 fokban fázol kint és inkább bent maradsz. ;)
Nagyon nehezen! Mindig is gyűlöltem a meleget! Számomra a télikabátos idő a megfelelő, már ha a vékonyabbat kell elővenni minden bajom van :S
Ha nem nagyonnagyon muszáj nem megyek ki a házból, bár mivel nincs klímánk és szr a ház kialakítása itt is nagyon meleg van, örülök, ha éjszaka csak 28 fok van bent
Az irodában, a kocsiban, otthon és a vízparton nagyon jól. De ma buszoznom kellett. Na az halál volt. 10 percet álltam a forró aszfalton, aztán felszálltam a klímamentes buszra, ott azt hittem elpusztulok.
Szeretem a nyarat. De csak a vízparton vagy itthon a medencében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!