Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjátok ezt a pokoli...

Hogy bírjátok ezt a pokoli meleget?

Figyelt kérdés
Gyorsétteremben dolgozok, zömében konyhán. Időnként úgy érzem, egyszer még el fogok ájulni. Aztán kimegyek a melegből a melegbe, és igazából folyt. köv. 3:50-kor kelek, hogy 5:30-ra beérjek és 40-kor blokkoljak. Egész nap mosott xar vagyok, mert alig alszok 3-4 órákat az utóbbi időben. Itthon ülve elalszok az asztal fölött böngészés közben 1-2 órát, de ha nem alszok el ennyit, akkor sem megy könnyebben este elaludni. Nekem teljesen felborultak a napjaim, szerintem meglesz, hogy a testem nem bírja tovább és kidőlök a konyhán vagy néhány napig beteg leszek.
2024. júl. 12. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az a meztelen hozás?
2024. júl. 12. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul, de egy szavam nem lehet a konyhán, gyorsétteremben dolgozókhoz képest.

Nagyon sok kitartást kívánok, és tényleg le a kalappal előttetek! Ha lehet hinni az előrejelzésnek, ennek a kinti 34-35°C-os hőségnek lassan már vége.

2024. júl. 12. 23:43
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 meztelen home office-ozás.
2024. júl. 12. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:
13, Köszi! Így már érthető!
2024. júl. 13. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!