Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ezt a nagy...

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget ?

Figyelt kérdés

júl. 12. 10:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Ezt miért kell naponta megkérdezni valakinek?
júl. 12. 10:21
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem túl jól.
júl. 12. 10:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Sőt most nézem. Alattad hárommal ugyanaz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1273..

júl. 12. 10:25
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
hat en most elobb irtam ki, de a valaszom a dokiknal be van 20 fokra allitva a legkondi es kb. ha "tuloraznak" akkor napi szinten reggel 8 tol este 4-ig kellemesen elvannak 0, letudva egy "igen meleg van, szedje tovabb a gogyszereit rendesen", kb masodpercek alatt. Majd hazamegy a legkondis buszon vagy legkondis kocsival, beteszi a labat a dupla legkondis otthonaba, es szepen egy gulyaslevest megebedel, majd szieszta meg csalad ha van, es aztan valamit csinal ami hobbi, aztan megy aludni a 20 fokban, es kezdodik elorol. Meg a tobbi ilyen munkahely is.
júl. 12. 10:27
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen jól. Fiatal vagyok, teljesen egészséges. Inkább csak kellemetlen volt, mikor munkahelyemről tegnap délután 2-kor megcsapott a betonból áradó meleg és a forró szél mikor az egyik ház sarkánál fordultam be. Egyébként semmilyen egészségügyi problémát nem okoz ez a meleg nekem. Otthon nincs légkondi, így is jól alszom.
júl. 12. 10:48
 6/18 anonim ***** válasza:
26%

5

Akkor fel kene tekerni a futest hogy megjobban aludjal, ki kene koltozni Arizonaba ahol tojast lehet sutni a combodon, csak ne egjen oda.

júl. 12. 10:51
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Látom, te már napszúrást kaptál, mert nagyon kötekedős kedvedben vagy. Gondolom irigykedsz. Ez van. Vegyél egy jó nagy hidegzuhanyt. :) Az majd felfrissít téged.

júl. 12. 10:56
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
racionalis valaszt adtam
júl. 12. 10:57
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
ha nem vagy beduin mert akkor megertelek.
júl. 12. 10:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez neked a racionális válasz? :D Te kötekedve szoktál beszélgetni a szüleiddel is? Nem vagyunk egyformák, látom, ezt te otthon nem hallottad még. Én bírom a meleg és nem vagyok beduin. Te meg nem bírod, ez van. Csak sajnálni tudlak.

júl. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!