Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Turizmusban dolgozók, ti hogy...

Turizmusban dolgozók, ti hogy bírjátok ezt a brutális tömeget elvisleni Budapesten?

Figyelt kérdés

Én is ezen a területen dolgozom, a munkahelyem a Budai Vár területén található...ami ott megy, egyszerűen elviselhetetlen. Tudom, hogy ők, a külföldi látogatók, szolgáltatják a bevétel többségét, de amit itt művelnek, az nem normális. Nincs határ.

December 23-án is tömegesen jönnek az angolul nem tudó kínaiak, rendkívül bunkó szlávok, magyarokkal jövő idegenek, akiket vásárolni küldenek és amikor ezek félre csinálnak valamit, hozzák a magyart reklamálni és pénzt visszatéríttetni és még sorolhatnám.

Nem lehet tőlük a belvárosi járatokra felférni sem. Az utcán elvárják, hogy te menj le az autók alá, csak ne kelljen kettes sorba fejlődni, hogy elférjünk. Muszlim fejkednős prostinak nevezett, mert nem mentem a busz alá, hanem megálltam, amíg arrébb nem ment...stb.

Nem elég nagy és fejlett az ország, a főváros ahhoz, hogy ekkora tömeget befogadjon.

Ti hogy bírjátok?

dec. 23. 10:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Ők hozzák a bevételedet,a fizetésedet.Ha nem bírod,költözz el falura mezőőrnek.
dec. 23. 10:24
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk én nem dolgozom a turizmusban, de a belvárosban gyakran megfordulok és ennyire azért nem vészes a helyzet, szerintem te vagy túl szenzitív, lehet nem neked való ez a szakma. Azt értem, hogy van 1-1 egyedi eset, amit írtál a muszlim illetőről pl, de az átlag magyar a külvárosban is tud ugyanekkora tapló lenni akkor is, ha még csak tömeg sincs. Ha utálod a külföldieket, nem kell turizmusban/vendéglátásban dolgozni, ennyire egyszerű.
dec. 23. 10:42
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Mit szóljanak a tokióiak meg az olyan városok, ahol tényleg túlturizmus van? Vagy azok, akik a moszkvai metróval járnak minden reggel? Szerintem Pest még elfogadható. Ami nekem kellemetlen ezzel kapcsolatban, hogy a külföldi fiatalok részegen összeszemetelik a várost, összefirkálják a falakat. Szerintem a bulinegyed műemlék jellegű épületein nincs helye a free Palestine/ukraine feliratoknak. Ezeket én büntetném és a büntetésekből befolyt összeget város takarításra fordítanám.
dec. 23. 10:45
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Általában aki érzékeny az ilyen dolgokra, az nem szokott turizmusban dolgozni. Vagy hamar kirúgják. Egy báros nem nyafoghat, ha kérnek még egy italt.
dec. 23. 10:50
 5/21 A kérdező kommentje:

Látom, ez a mérce magas...

Sok ember magányos, van aki pedig itt éli ki a problémáit...jaj, ez a Balkáni szint, istenem....rögtön neki a másiknak, ha valami problémát hoz fel megvitatásra, hogy bizonyítják, ennyivel is különbek, szegények...

Jobbulást, kedvesek!

dec. 23. 11:01
 6/21 anonim ***** válasza:
Ámen!
dec. 23. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mások kifejezék, hogy nem értenek veled egyet. Neked gond ez a jelenség, nekik nem. És akkor hol a probléma?

A te logikád szerint akkor te sem vagy különb a válaszolóknál, hiszen csak azért jöttél ide, hogy megerősítést nyerj a rögeszmédben és nem létezhet ellenvélemény. Ha mások nem erősítenek meg, akkor fogadd el, hogy csak téged zavar. Nem kell különbnek tettetni magad a válaszadóknál.

dec. 23. 11:20
 8/21 tejjelkifili ***** válasza:
87%
A fő gáz az, hogy a bevételből csak egy kis rétegnek jut úgy igazán ebből. És ez alatt nem is téged értelek, hanem akinek dolgozol.
dec. 23. 11:24
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Húha, szerintem itt neked vannak inkább problémáid. :( Egyértelműen nem neked való, hogy emberekkel foglalkozz úgy általában.
dec. 23. 11:31
 10/21 anonim ***** válasza:
97%

1-es vagyok.Látom megy a lepontozásom,ami mellesleg nem érdekel,de ahogy mások is leírták,nem neked való az a munka.Ide jössz rinyálni és elvárod,hogy mások is szidják a turistákat,aki meg nem ért veled egyet,az már nem tetszik.Miért nem választottál,vagy tanultál másik szakmát?

Egyszerüen nem szereted,utálod amit csinálsz.Mondj fel és keress nyugisabb állást,ahol nincs turista.Hidd el,hogy nagyon sok embernek meg van a maga munkaterületén a problémája,mégsem jönnek ide nyavajogni.

Kellemes Ünnepeket!

(mehet a lepontozás,de nulláig ám!)

dec. 23. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!