Egyes nyugat-európai országok miért vannak (turizmusban) ennyire lemaradva?
Konkrétan Németországra gondolok.
Most nincsen még nyár, nem akkora gond.Viszont, sok amúgy 4 csillagos hotelben, nincsen klíma.
A második eset,hogy a hotel, ahol voltam, nem rendelkezett légkondival.Pedig mindkét esetben 4 csillagos hotelról volt szó.Dél-Németország, ott azért szoktak melegek is lenni.
4 csillagot de még 3-at se, nem szabadna adni légkondi nélkül.
Azért, még a Balatonnál is az utolsó hotelecskékben is van légkondi, de minimum mobilklíma.
Miért van Németország ebben ennyire lemaradva?
USA-ban is jártam már, na ahhoz képest meg különösen nagy a lemaradásuk.
Németországban fölösleges a légkondi, mert gyakorlatilag soha nincs annyira meleg, hogy szükséges lenne.
Dél-Németországban 26 fok fölötti hömérséklet gyakorlatilag nem fordul elö. (Ott élek 25 éve!)
Magyarországon a 30 fok feletti hömérséglet igen gyakori, ott van valami értelme.
Mellesleg még életemben nem használtam légkondit, ahol van, ott kifejezetten zavart.
"Dél-Németországban 26 fok fölötti hömérséklet gyakorlatilag nem fordul elö. (Ott élek 25 éve!)"
Ekkorát lódítani. Te tavaly vagy tavaly előtt biztos a pincében éltél nyáron. 40 fok is volt napon... én meg pontosan tudom, mert kint dolgozom postásként... méghogy 26 fok fölé nem megy, atyaég...
A nagy szállodákban szellőzőrendszer szokott lenni, ami központilag hűti/fűti a levegőt. Valószínűleg volt egy termosztát a szobában, amivel tudtad volna szabályozni, hogy mennyi hideg/meleg levegő érkezzen a szobádba.
Nincs az otthonihoz hasonló beltéri egység a szobákban és nem kapsz kis távirányítót hozzá, mint a kis panziókban, motelekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!