Akik a turizmusban dolgoznak, de főleg akik most végeztek nemrég turizmus szakon az egyetemen, mivel foglalkoznak a vírushelyzet alatt?
Figyelt kérdés
Én nemrég végeztem a kvik-en és nincs most munkám. Mikorra reméltek nyitást? (pl szállodák mikor nyitnak)
Olyasmit dolgoztok esetleg, ami minimálisan is kapcsolódik az üzleti élethez/közgázhoz/turizmushoz, vagy valami egészen mást csináltok teszem azt pizzakihordás, vagy bármi fizikai munka?
(légyszi az olyanoktól kíméljetek hogy büfészak minek mentél amúgy is oda, nekem ez volt rég a vágyam hogy ezzel foglalkozzak, ennyi)
2021. márc. 26. 20:00
1/2 anonim válasza:
Teljesen mást. Vegyiparban dolgozom, ismerős által.
2/2 anonim válasza:
Miért lenne büfészak a turizmus?
Amúgy én mást dolgozom most, recepciós vagyok angolos munkakörnyezetben, nem turisztikai cégnél.
De amúgy katasztrófa volt az álláskeresés, örülök, hogy legalább ez összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!