Turizmusban dolgozók, ti hogy bírjátok ezt a brutális tömeget elvisleni Budapesten?
Én is ezen a területen dolgozom, a munkahelyem a Budai Vár területén található...ami ott megy, egyszerűen elviselhetetlen. Tudom, hogy ők, a külföldi látogatók, szolgáltatják a bevétel többségét, de amit itt művelnek, az nem normális. Nincs határ.
December 23-án is tömegesen jönnek az angolul nem tudó kínaiak, rendkívül bunkó szlávok, magyarokkal jövő idegenek, akiket vásárolni küldenek és amikor ezek félre csinálnak valamit, hozzák a magyart reklamálni és pénzt visszatéríttetni és még sorolhatnám.
Nem lehet tőlük a belvárosi járatokra felférni sem. Az utcán elvárják, hogy te menj le az autók alá, csak ne kelljen kettes sorba fejlődni, hogy elférjünk. Muszlim fejkednős prostinak nevezett, mert nem mentem a busz alá, hanem megálltam, amíg arrébb nem ment...stb.
Nem elég nagy és fejlett az ország, a főváros ahhoz, hogy ekkora tömeget befogadjon.
Ti hogy bírjátok?
A rinyálás részében igazad van,de abban nem,hogy "talán tanulni kéne és akkor...
Mindenkinek a munkájára szükség van egy társadalomban,aki többet tanult,annak is dolgoznia kell,csak esetleg könnybbet,vagy nyugisabbat,jobban fizetőt.
Mit szólnál hozzá,ha téged nem szolgálnának ki egy boltban,egy presszóban,egy benzinkúton,vagy nem vinné el a kukás a szemetedet,stb.,mert egyszerűen nincs ki megtegye,ugyanis mindenki talult,diplomás és egy csilivili irodában dolgozik.
Itt arról van szó,hogy a Kérdezőnek munkahelyet kellene váltani,mert nem bírja a turistákat és a tömeget,ennek ellenére itt nyafog a GYK oldalon.
Épületfestésre...
Be van kamerázva a fél vármegye!
Tettenérés,...
És behajtás!
De nem úgy, hogy fizessél 17 forintot, - hanem úgy, hogy a komplett tömböt az ő költségére kifestetni!
A 17 forintot vihogva kifizeti - azzal megtoldva, hogy eléd dob fölényeskedő mosollyal egy 50-est, de ha éreztetik az ilyen sz@rházival a flegma stílusának súlyát, akkor abból higgyétek el, tanulni fog egy életre!
Nem jön ide többet, - hogy elköltsön egy ezrest?
Nem veszteség, ha az ilyenek nem jönnek Magyarországra, - mert abban a tévképzetben élnek, hogy a sz@ros pénzükért bármelyik idegen országban bárkivel, bármit megtehetnek!
Megállsz telefont böngészve előttük - a járda egyik oldalán.
Ezzel ki tudod kényszeríteni, hogy kikerüljenek és ezt 2024-ben előbb elfogadja egy - vagy több - téged nem ismerő ember, mint bármi mást.
Fontos, hogy legyen helyük elmenni melletted!
Én folyamat belvárosban vagyok, deákon van a munkahelyem. Mindig el lehet férni. Múlt héten a koknkrétan a karivásáron, bazilika, keresztül mentünk ebédelni, alig lézengett valaki. Munkaidőben nincsenek.
Nyugatinál vásárolok, westend, tűrhető.
Mondjuk a közlekedést bicajjal oldom meg, de mikor véletlen rákényszerülök, akkor sincs gáz. 1-2-3, egyik metró se vészes, szinte sose.
Buaz, 105-ön már azért, 9-esen előfordul heringparty. Meg is érdemli, aki azokkal jár 😃
Várbusszal még covid előtt jártam. Az tökokés volt. Igaz 7-re kellett beérni, 16-18-ig ment a munka. Nem voltak sokan... persze ez régen volt. Mittomén, a felvonónál volt sor.
Budapesten általában sokkal kényelmesebb, gyorsabb, hatékonyabb a közlekedés, mint a nyugati városokban pl. Gyakoriak a járatok, ritka a tömött járat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!