Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Turizmusban dolgozók, ti hogy...

Turizmusban dolgozók, ti hogy bírjátok ezt a brutális tömeget elvisleni Budapesten?

Figyelt kérdés

Én is ezen a területen dolgozom, a munkahelyem a Budai Vár területén található...ami ott megy, egyszerűen elviselhetetlen. Tudom, hogy ők, a külföldi látogatók, szolgáltatják a bevétel többségét, de amit itt művelnek, az nem normális. Nincs határ.

December 23-án is tömegesen jönnek az angolul nem tudó kínaiak, rendkívül bunkó szlávok, magyarokkal jövő idegenek, akiket vásárolni küldenek és amikor ezek félre csinálnak valamit, hozzák a magyart reklamálni és pénzt visszatéríttetni és még sorolhatnám.

Nem lehet tőlük a belvárosi járatokra felférni sem. Az utcán elvárják, hogy te menj le az autók alá, csak ne kelljen kettes sorba fejlődni, hogy elférjünk. Muszlim fejkednős prostinak nevezett, mert nem mentem a busz alá, hanem megálltam, amíg arrébb nem ment...stb.

Nem elég nagy és fejlett az ország, a főváros ahhoz, hogy ekkora tömeget befogadjon.

Ti hogy bírjátok?

dec. 23. 10:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem értem az ilyen panaszkodó, lenéző, cinikus hangvételű kérdezőket. Heti szinten nyenyereg valaki amiatt, hogy vendéglátásban dolgozik és a vendég még kérni mer a kávéba tejet, bunkó, el kell neki kétszer magyarázni a választékot, az étlapot és a többit. Ha valakihez nem illik egy szakma, akkor változtatni kell. Ha valaki nem bírja a nagyvárosi forgatagot, akkor kisvárosba kell költözni. Bármelyik opció sokkal kevesebb energiát és időt emészt fel, mint napi szinte nyafogni, panaszkodni és állandóan rosszul érezni magát és még másokat lenézni, akik jól merik érezni magukat/túl tudnak lépni a problémákon/ meg tudják azokat oldani. Komolyan, mi kérünk elnézést, hogy nekünk nincs bajunk.
dec. 23. 12:11
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
Talán tanulni kéne és akkor nem kéne rinyálni azon, hogy meg kell dolgozni a pénzért. Puszi
dec. 23. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A rinyálás részében igazad van,de abban nem,hogy "talán tanulni kéne és akkor...

Mindenkinek a munkájára szükség van egy társadalomban,aki többet tanult,annak is dolgoznia kell,csak esetleg könnybbet,vagy nyugisabbat,jobban fizetőt.

Mit szólnál hozzá,ha téged nem szolgálnának ki egy boltban,egy presszóban,egy benzinkúton,vagy nem vinné el a kukás a szemetedet,stb.,mert egyszerűen nincs ki megtegye,ugyanis mindenki talult,diplomás és egy csilivili irodában dolgozik.

Itt arról van szó,hogy a Kérdezőnek munkahelyet kellene váltani,mert nem bírja a turistákat és a tömeget,ennek ellenére itt nyafog a GYK oldalon.

dec. 23. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Amikor felhúznak másnapra emelek az árakon.
dec. 23. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
13# Mondjuk abban nyilván igaza van, hogy ha nem tetszik a melója, akkor tanuljon valami mást, mert nem csettintésre lesz jobb munkahelye, mivel látványosan nem bírja az emberekkel való helyzeteket kezelni, ezért az sem megoldás, hogy elmegy boltba, kávézóba, ilyesmi képzettséget nem igénylő helyekre, mert ott is lenne min rinyálnia. Irodai munkához meg azért minimum Office, idegen nyelv meg ilyesmik kellenek legalább alapszinten. (Bár nyelvtudása gondolom van.) Szóval aki váltani akar, annak általában tanulnia kell. :) Ezzel még nem nézed le az adott munkát szerintem. Én is olyan helyen dolgozom, ami nem igényel papírt, de én speciel szeretem azt a munkahelyet. Viszont én is képzem magamat a szabadidőmben, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.
dec. 23. 13:50
 16/21 anonim ***** válasza:
11%

Épületfestésre...

Be van kamerázva a fél vármegye!

Tettenérés,...

És behajtás!

De nem úgy, hogy fizessél 17 forintot, - hanem úgy, hogy a komplett tömböt az ő költségére kifestetni!

A 17 forintot vihogva kifizeti - azzal megtoldva, hogy eléd dob fölényeskedő mosollyal egy 50-est, de ha éreztetik az ilyen sz@rházival a flegma stílusának súlyát, akkor abból higgyétek el, tanulni fog egy életre!

Nem jön ide többet, - hogy elköltsön egy ezrest?

Nem veszteség, ha az ilyenek nem jönnek Magyarországra, - mert abban a tévképzetben élnek, hogy a sz@ros pénzükért bármelyik idegen országban bárkivel, bármit megtehetnek!

dec. 23. 15:24
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Megállsz telefont böngészve előttük - a járda egyik oldalán.

Ezzel ki tudod kényszeríteni, hogy kikerüljenek és ezt 2024-ben előbb elfogadja egy - vagy több - téged nem ismerő ember, mint bármi mást.

Fontos, hogy legyen helyük elmenni melletted!

dec. 23. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Én folyamat belvárosban vagyok, deákon van a munkahelyem. Mindig el lehet férni. Múlt héten a koknkrétan a karivásáron, bazilika, keresztül mentünk ebédelni, alig lézengett valaki. Munkaidőben nincsenek.

Nyugatinál vásárolok, westend, tűrhető.

Mondjuk a közlekedést bicajjal oldom meg, de mikor véletlen rákényszerülök, akkor sincs gáz. 1-2-3, egyik metró se vészes, szinte sose.

Buaz, 105-ön már azért, 9-esen előfordul heringparty. Meg is érdemli, aki azokkal jár 😃

Várbusszal még covid előtt jártam. Az tökokés volt. Igaz 7-re kellett beérni, 16-18-ig ment a munka. Nem voltak sokan... persze ez régen volt. Mittomén, a felvonónál volt sor.

Budapesten általában sokkal kényelmesebb, gyorsabb, hatékonyabb a közlekedés, mint a nyugati városokban pl. Gyakoriak a járatok, ritka a tömött járat.

dec. 23. 16:43
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Ez mind kamu. Budapesten elek. Siman felferek barmelyik bekvarosi jarmure es az emberek kedvesek velem.
dec. 23. 18:24
 20/21 Justinianus ***** válasza:
100%
Gondolom úgy, ahogyan az orvos a sok h.lye beteget, a tanár a sok h.ly gyereket, a kalauz a sok h.lye utast... :)
dec. 23. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!