Turizmusban dolgozók, ti hogy bírjátok ezt a brutális tömeget elvisleni Budapesten?
Én is ezen a területen dolgozom, a munkahelyem a Budai Vár területén található...ami ott megy, egyszerűen elviselhetetlen. Tudom, hogy ők, a külföldi látogatók, szolgáltatják a bevétel többségét, de amit itt művelnek, az nem normális. Nincs határ.
December 23-án is tömegesen jönnek az angolul nem tudó kínaiak, rendkívül bunkó szlávok, magyarokkal jövő idegenek, akiket vásárolni küldenek és amikor ezek félre csinálnak valamit, hozzák a magyart reklamálni és pénzt visszatéríttetni és még sorolhatnám.
Nem lehet tőlük a belvárosi járatokra felférni sem. Az utcán elvárják, hogy te menj le az autók alá, csak ne kelljen kettes sorba fejlődni, hogy elférjünk. Muszlim fejkednős prostinak nevezett, mert nem mentem a busz alá, hanem megálltam, amíg arrébb nem ment...stb.
Nem elég nagy és fejlett az ország, a főváros ahhoz, hogy ekkora tömeget befogadjon.
Ti hogy bírjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!