Vendéglátósok, turizmusban dolgozók, ti mit csináltok most munka nélkül, vagy milyen új munkakörben helyezkedtetek el?
Egy pultos lány ismerősöm ideiglenesen àrufeltöltő lett.
Egy sales-es pedig a kevés munka miatt másodállásban pizza futár.
Egyszer vége kell legyen ennek a cirkusznak. Én ebben bízom. Addig is tanulok, meg járok próbanapokra ide-oda, mert hosszútávon nem vesznek fel. Ami őrület szerintem a képzettségeimhez képest.
Tartsatok ki és majd írjunk, hogy kivel mi lett.
Én még az első hullám idején lettem munkanélküli (bölcsész-turizmus végzettségű vagyok).
Most egy iskolában dolgozom mint recepciós-adminisztrátor, nagyon unalmas, de maga a munkakörnyezet normális, emiatt annyira nem vagyok depressziós.
azért elég szomorú, hogy 2en is öngyilkos gondolatokkal küzdenek a helyzet miatt.
az pedig még szomorúbb hogy a kormány ilyen szinten hagyta cserben a veszélyeztetett szektorok dolgozóit, a honfitársait európában egyedülálló módon.
am nem vok vendéglátós, de idevág a sztorim.
kiskereskedő voltam több mint 10 évig, de az 1. hullámban ez a maradj otthon téma meg a du 3kor zárás, úgy betett a boltomnak, hogy meg kellett hoznom azt a döntést, hogy fel kell adjam, mert csak a pénzt viszi, bevétel meg nincsen, ahogy állami segítség sem.
ezért először elkezdtem másodállásban dolgozni mint targoncavezető, ami bohó ifjúságomban voltam pár évig.
száguldozni a raktárban...
aztán amikor szembesültem vele, hogy ez a vírus mizéria tartós állapot lesz, akkor visszaadtam a vállalkozást és főállásban kezdtem el.
ami esetleg idevág, hogy a 30 fős fizikai állományból 3an dolgoztunk már raktárban előzőleg.
mindenki más felszolgáló, szakács, szállodás, személyi edző, vagy hozzám hasonló tönkrement vállalkozó irányból jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!