Introvertáltként milyen munkakörökben helyezkedtetek el eddig?
Kutyakozmetikus akartam lenni mindig is,pont azért,mert nem akartam túlzott kapcsolatot emberekkel ilyen téren.
Egy kolléganőm van és ez nekem bőven elég :)
Dolgoztam gyárban,szalag mellett 80% egyedül voltam ugye,élveztem attól függetlenül,hogy fárasztó volt.
Dolgoztam szobalányként,túl sok kontaktom volt emberekkel sajnos, mellesleg a kolléganőim is borzasztóak voltak. 5 nap után ott hagytam őket.
Takarítottam pékségbe,ott zavart,hogy figyeltek állandóan,mit hogy csinálok és ugráltattak nagyon. 2 hónapig bírtam,csak mert s.o.s-be kellett a pénz.
Irodán dolgoztam a legtöbbet,az irodában egy kollégám volt, csak ha kimentem a nagyobb irodába ott voltak többen. De úgy maga a légkör jó volt :) Viszont ebéd idő előtt mentem a konyhába kajálni,mert ha pont 12-13 óra között mentem akkor voltunk vagy 8-10 en és az már eléggé irritált :D
Nekem viszont az irodai meló uncsi volt,de a szakmában nem tudtam akkor elhelyezkedni.
Örülök a kutyakozmetikának,viszont bárcsak a kutyáknak ne lennének gazdáik :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!