Van itt olyan, akinek két teljesen különböző végzettsége van? Miért? Végül melyikben helyezkedtetek el/terveztek elhelyezkedni?
programozó és grafikus eléggé eltér számomra, az egyiket imádom, a másikat utálom :) a 3. szakmám részben tartalmaz rendszergazda ismereteket amiket szintén nem szeretek
végül persze programozó lettem, hobbi szinten is foglalkozom vele
#1-es vagyok:
ha akarnám összetudnám kötni a 3 szakmámat
hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozom, de jobb szétosztani a feladatokat :)
Végzettségem védőnő, de konyhalányként dolgozok.
Miért? Mert a diplomámmal is 120 körül keresek, de a konyhalánykodást legalább imádom csinálni :)
Mérnök vagyok, ebben is dolgozok, viszont a későbbiekben, ha éppen lesz néhány nagyon ráérős évem és kiforrott tervem, akkor szeretnék a vendéglátás rejtelmeivel is megismerkedni. Nem titkolt szándékom, hogy 45-50 éves koromban éles váltással saját vállalkozást szeretnék ilyen területen indítani és ha úgy látom, hogy működik, akkor teljesen elhagynám a műszaki pályát.
A cél egy nyugis, biztonságos környezet kialakítása, amiből megélhetek nyugdíjas koromban is és bele sem kell halnom a munkába.
Nem tartom összeférhetetlennek, mert mindkét pályát szeretem és mindkettővel van/lesz célom. Szeretem, hogy sikeres vagyok a műszaki pályán, de nem akarok ebben megöregedni. Szeretnék vendéglátással foglalkozó (mondjuk egy kis panziót nyitni), de ehhez kiforrott terv, jó ötletek és szerintem rengeteg tudás kell, hogy jól működjön. Ehhez jelen pillanat sem ötlet, sem tőke... :) Meg kell érnem, fel kell nőnöm a feladathoz, így az életem második felére halasztanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!