A munkahelyet otthon ,hogy bírjátok elengedni?
Figyelt kérdés
#munkahely #Elnegnedni
tegnapelőtt 17:10
1/10 anonim válasza:
Simán, 8 óra után beírok egy elköszönő e-mailt és elmegyek a dolgomra.
2/10 anonim válasza:
Úgy, hogy keresek más elfoglaltságot.
3/10 anonim válasza:
Sehogyan sem. Van néha kevésbé stresszes nap, de akkor is a benti dolgokon agyalok. Éjjel hamar felkelek, szintén ez a "téma". Egyedül élek, így nem frusztrálok ezzel mást, illetve korábban a szüleimmel beszéltem ezt meg. Tiszta munkaalkesz vagyok...
4/10 A kérdező kommentje:
3-as
Fasza.
Most kezdtem egy új munkahelyen.
Megkell szokni utána már nem szokott baj lenni.
tegnapelőtt 18:08
6/10 anonim válasza:
Munkaidőben is nehéz a munkára koncentrálni, nemhogy munkaidőn kívül
7/10 anonim válasza:
A vezetői alázást beszolást meg ilyeneket nehéz letenni.
Ezek ugy ütnek, hogy nem birok mosolygosba átváltani munkaidő után sem.
Sajnálom hogy soha nem azok bőgnek otthon, akiknek valóban kéne.(persze mindenki keres masik állást stb csak ez nem ugy megy hogy holnaptol már egy cuki csapatban dolgozol mashol.)
8/10 anonim válasza:
Sehogy, csinálom a vállalkozásom :D
9/10 anonim válasza:
Én a munkahelyemen dolgozom. Otthon nem dolgozom. Kb ennyi. Nem tudom min agyalnék a munkáról... inkább fordítva... munkában csinálok meg egy csomó privát dolgot. Hülye, aki nem így csinálja.
10/10 anonim válasza:
Simán. Az kerül energiámba hogy munkahelyen a munkahellyel foglalkozzak. Nem hogy még otthon is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!