Egyik kolléganőnkről van szó. Két pici hűtő van a munkahelyünkön a konyhában és az egyikben rendszeresen hetekre otthagyja a meg nem evett ételeit. Néha már elég érdekesen néztek ki és amikor finoman jeleztük neki (miután mi "átköltöztünk" a többiekkel a másik hűtőbe), még ő kezdett el duzzogni. A mosogatás sem az erőssége, napokig otthagyja a mosogatóban az ételeseit. Szóltunk neki finomabban meg határozottan is, de egyszerűen képtelen erre figyelni.
Mindig azzal védekezik, hogy elfelejti, holott ő állítólag tisztaságmániás, állandóan takarít... De ezek után elég hihetetlen.
2021. júl. 23. 10:05
1/10 anonim válasza:
Hát igen, ez elég egyértelmű. Ha itt nem érdekli, akkor otthon miért érdekelje? Csak ő látja az meg ugyan mindegy neki milyen.
2021. júl. 23. 10:13
2/10 anonim válasza:
Kamu.
2021. júl. 23. 10:14
3/10 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne, de ez a valóság. Egy 25 éves nőről van szó...
2021. júl. 23. 10:17
4/10 anonim válasza:
Én azt imádom, amikor a plázacica kinézetű kolléganő kimegy a wc-re. Utána amit találsz a wc-ben, azt nem lehet ép ésszel felfogni, én még ilyen igénytelen nővel nem találkoztam. Véres betét leb.va a wc mellé (van kis fedeles kuka a wc mellett), produktumot vagy totál otthagyja, vagy ugyan lehúzza, de a sz.r fele még mindig ott néz vissza, a kézmosó összeb.va a folyékony szappannal... Ja és az a brutális kókuszos autóillatosító szag, ami utána árad a wc-ből, egyszerűen fullasztó. És hiába mondod neki, nem érti, mi a gond. Én már csak akkor megyek bent wc-re, ha tényleg nem bírom ki hazáig, és akkor is próbálok nem utána menni.
2021. júl. 23. 10:43
5/10 anonim válasza:
Akkor a koszosan kidobált evőeszközök sem fognak neki hiányozni. Majd amikor nem lesz mivel otthon sem ennie gyakorlatilag, akkor csak elkezd elmélkedni, hogy mit, mikor, hol és hogyan rontott el.
2021. júl. 23. 11:02
6/10 anonim válasza:
Speciel, ellentmondásos vagyok ebben a témakörben, mert otthoni környezetben csak egy nagyjából átlátható, "korlátozott rendet" tartok a 70 cm-es környezetemben, - máshol meg nem kutyulok. A munkahelyemen viszont - még férfi létemre is (- ami persze nem felmentő körülmény), - pedáns rendet szoktam hagyni magam után, amikor elhagyom az objektumot. Olyan rendet szoktam hagyni magam után, amely rendben én magam is szívesen rendezkednék be munkavégzésre. Amikor tudom, hogy a következő napon is biztosan én fogom kiszolgálni azt a munkahelyet, akkor pedig arra rendezkedem be, hogy reggeli kávé, kaki, pisi, szado-mazo után csak "dobnom kelljen egy hátast a nyugágyamba" - és mehet a meló ezerrel.
2021. júl. 23. 11:09
7/10 anonim válasza:
Többnyire, nem kicsit, nagyon.
2021. júl. 23. 21:15
8/10 anonim válasza:
Én a munkahelyemen igyekszem rendet tartani, otthon viszont rendetlen vagyok.
Egyedülálló vagyok, és nem töröm magam, hogy állandóan csillogjon-villogjon minden, nekem erre nincs igényem, párom meg nincs, aki ezt megkövetelné.
Tartok egy általános rendet, de nem sírok fel éjszaka, ha az este elfelejtek elmosogatni.
Egy légtisztítót mondjuk tervezek beszerezni, mert iszonyúan porosodik a lakás, hiába szellőztetek, portalanítok.
F
2021. júl. 24. 10:09
9/10 anonim válasza:
én igen
2021. júl. 24. 21:26
10/10 anonim válasza:
Igen az illatfelhőtől áradó kolléganők full igényes kinézettel, vállalhatatlan állapotban hagyták ott nem egyszer a klotyót. Elgondolkodtató h hol kezdődik az igényesség. A parfumnel vagy h a klotyó papírt a kukába dobom esetleg a klozetba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!