Hogy bírjátok az operátori munkát?
Figyelt kérdés
1 napot dolgoztam operátorként, de az biztos hogy soha többé nem fogok, nagyon nehéz és kibírhatatlan2024. jún. 13. 19:59
1/36 anonim válasza:
Az a betanított majom "píszí" megnevezése?
2/36 anonim válasza:
Nem véletlenül operatőrt akartál írni?
3/36 anonim válasza:
Én több helyen is voltam, általában szerettem .
4/36 A kérdező kommentje:
1-es igen az a betanított munka, képzeld az történt hogy kevés volt aznap az operátor és a műszakvezető kitalálta hogy végezzek operátori munkát aznap
2024. jún. 13. 21:02
5/36 anonim válasza:
4 Nem kell a szöveg, voltam én is diákként. Akkor jó buli volt, de egy éltet azért nem tudnék úgy leélni.
6/36 anonim válasza:
1 nap után elég hamar feladtad. Egy új munkának, főleg egy teljesen új tevékenységnem mire beletanulsz meg már jól megy azért kell némi idő, néhány hónap. Egy nap után biztos én is azt mondanám bármire, hogy rohadt nehéz úgy, hogy előtte semmi közöm nem volt az adott tevékenységhez.
7/36 anonim válasza:
4 éve operátorkodok, nem keresek rosszul, nem akarok felmondani, és sok a szabadidőm, mert mindezt 3/3 munkarendben nyomatom. Szóval nekem bejött. Ahol lakok, az úgysem a remek lehetőségek földje.
8/36 A kérdező kommentje:
6-os nem új munkahely már 3 éve ott dolgozom, csak azon az egy napon kellett helyettesítenem mert nem volt elég operátor
2024. jún. 13. 21:20
9/36 A kérdező kommentje:
Én biztos nem csinálnám az operátori munkát, nehezebb és még rosszabbul is keresnek
2024. jún. 13. 21:22
10/36 Szolovjov válasza:
Nagyon dzsanesz. Én a jelenlegi helyemen 11 éve csinálom, össz-vissz 16 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!