Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjátok az operátori...

Hogy bírjátok az operátori munkát?

Figyelt kérdés
1 napot dolgoztam operátorként, de az biztos hogy soha többé nem fogok, nagyon nehéz és kibírhatatlan

2024. jún. 13. 19:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

"Undorító rosszindulatú emberek vannak az ilyen helyeken az inkább a legnagyobb baj."

A legnagyobb baj az hogy azért hepciás, mert tőlük meg várják a normát, a vezetőket nem érdekli hogy új ember van.

Gyárak között is van hatalmas különbség amúgy.

2024. jún. 13. 22:52
 22/36 A kérdező kommentje:
21-es mivel amerikai cégben vagyok liberális vezetéssel ezért nem viselkedhetnek az emberek egymással rosszindulatúan
2024. jún. 14. 00:22
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
22 jah elvben nem...
2024. jún. 14. 01:22
 24/36 A kérdező kommentje:
Haljátok én idegbajt kapok, szóltak nekem hogy lehet hogy holnap is operátori munkát fogok végezni. Miért kell mindenkinek egyszerre kivennie a szabiját és mért kell ilyenkor lebetegedni? Miért kell engem ezzel szívatni és miért nem a lusta kollégámat szívatják ezzel?
2024. jún. 14. 06:21
 25/36 A kérdező kommentje:
Most komolyan a lusta kollégám egész műszakban bent szokott ülni a gép előtt amíg én kint javítgatom a gépeket, pedig elvileg ugyan azt kéne csinálnia mint nekem.
2024. jún. 14. 06:27
 26/36 anonim ***** válasza:
56%
Annyira kibírhatatlan, hogy még ezt a kérdést is ki kellett írnod?
2024. jún. 14. 10:10
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapig ment a telefonos szolgálat. Nap végén zúgott a fülem attól a zajtól, ami ment a közös helységben. Visszhangzott a fülemben a zaj, szó szerint, mintha hangokat hallottam volna, de egyszerre több tucatot. Borzalmas volt. Megváltás volt a suttyó cigány főnökasszony képébe dobni a felmondásom.
2024. jún. 14. 12:40
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit fizetnek ezért 8 órában?
2024. jún. 14. 17:53
 29/36 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan, most kidobtam az életemből 10 percet, mire ezt az értelmetlen felesleges hisztit végigolvastam. Most komolyan azért kellett kiírni ezt a kérdést, hogy itt nyavalyogj azon, hogy mások is szoktak szabadságra menni meg néha betegek is lesznek? Süt az ostobaság az összes mondatodból esküszöm.
2024. jún. 14. 23:26
 30/36 A kérdező kommentje:
29-es nem az a baj hogy mások mennek szabira meg lebetegednek hanem az hogy nekem kellett beugranom helyettesíteni pedig előtte 1 percet nem dolgoztam operátorként, miért kellett engem megszívatni, ennyi erővel miért nem a csoport vezető vagy az egyik minőségellenőr helyettesítette az operátort? Tudod menyire megerőltető az operátori munka 12 órán keresztül? Már az első 6 órában teljesen kész voltam, nem tudom hogy bírtam ki, csoda hogy túléltem.
2024. jún. 15. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!