Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Veszprémi Continentalban...

Veszprémi Continentalban dolgozik valaki ? Mennyi az operátori bér ? Milyen a munkahely, a kollégák ?

Figyelt kérdés

2023. szept. 7. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ott dolgozom operátorként. 250-300 ezer a pénz 3 műszakban. Tele van külföldi munkavállalókkal. Magyarok-külföldiek tök átlagosak. Vannak nehéz természetűek és tök jó fej emberek is. Sokk függ attól hova melyik területre kerülsz. Arra készülj fel évről évre egyre rosszabb lesz. A vezetőség szó szerint semmibe veszi az operátorokat. Nagy a fluktuáció. Nem ajánlom, hogy ide gyere csak ha nincs más választásod. Persze ha neked elég ez a pénz és jó helyre kerülsz lehet, hogy tetszeni fog neked.
2023. szept. 9. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár éve ott dolgoztam. Ezekre örökre emlékezni fogok: 1 hónap alatt kicsináltak idegileg. Ha sokat gyártasz (túlzott buffer) az a baj, ha keveset az a baj. Műszakvezető óránként piszkálta az operátorokat. A munkájukba nem tudott belekötni akkor a ruházatukat kritizálta. A csoportvezető sem volt jobb nála, géphibák nincsenek, mert szorgalommal le lehet dolgozni (8 óra folyamatos munka szünetek nélkül, le sem váltanak). Aki nem hozzá le a normát azonnal repül a cégtől. Akik ott dolgoztak, menekültek át a Valeoba. A Valeo egy 5*-os szálloda a Contihoz képest. A Conti füstmentes munkahely, tilos a dohányzás! Az öltözők a munkaidő alatt zárva vannak. Nagyon büdös van bent, műanyagot, gumis terméket fröccsöntenek. Könyékig összeégeti magát az ember a forró szerszám miatt.

Azóta nem tudom mi változott.

2024. máj. 5. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
2# Minden megváltozott azóta.
2024. máj. 11. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!