Lassan két éve vagyok munkanélküli és ez teljesen kikészít, felőröl!!! Tudnátok tanácsot adni ebben a témában? De előtte olvassátok el légyszíves a megjegyzés alatt amit előzményben írtam.
#22, nem épp arra gondolt szerintem a kommentelő, hogy szekusnak, hanem sima alkalmazottnak.
"Az lenne a baj, hogy az ország keleti régiójában lakom?! Vagy az országgal van jelenleg baj?!"
Amúgy igen, ez a baj... Akkor most egyedül élsz, de van egy gyereked???
24-es.
Tényleg nem viccből kérdeztem, hogy ennyivel rosszabb e az ország ezen részén élni munkalehetőségek szempontjából.
Egyedül élek igen, elváltam. Nincs nálam a gyermek de attól függetlenül a gyerektartást ugyanúgy kell küldeni ha van bejelentett munkája az embernek, ha nincs.
"autós kiszállító"
Jelentkezz a Volánhoz vagy a BKV-hez. B jogsi már elég, a cég fizeti a jogsit és mindig kell az ember...minimum 400-at megkeresnek.
Csak egy példa.
27-es:
Ezen gondolkozom mostanában egyre többet! Igazából meguntam a sok rosszindulatú embert is, a "magyar" mentalitást, a nagy hazaszeretetre buzdítást amikor az országunk nem tesz értünk semmit. De fől a jelenlegi kormányt gyűlölöm, a reklámokat, a létminimumot, meg azt, hogy bármit is akarsz, boldogulni vagy csak boldognak lenni, lehúz az egész. Egyedül viszont félek országot váltani bevallom őszintén! Merre mentél, melyik országba ha szabad megkérdeznem?
Van biztonsági őr végzettséged és nem próbáltad még a HM EI Zrt - t?
Katonai biztonsági őrként (védelmi tartalékos, ha úgy jobban tetszik)?
29#
Utánanézek annak is! Köszönöm!
Két napja viszont volt egy állásinterjúm! :) És szakmámban! Nem sok a pénz de tudnék gyakorlatot szerezni, utána pedig onnan lehet ugrani. Ha nem is jönne össze a munka, nem szomorkodom mivel ez az interjú is már egy eredmény. Próbálok ehhez az évhez már kicsit pozitívan hozzáállni! Szerintem az jobb lesz nekem is, meg ugyebár a vonzás törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!