Meddig piszkáltak azzal, hogy nincs munkahelyed?
Figyelt kérdés
Nincs most munkahelyem, de minnél hamarabb megpróbálok találni valamit, mert mindenkitől kapom a megjegyzéseket, holott tudják, hogy nekem is nehéz ez. Pár hete nincs munkám de ezerrel rajta vagyok mégis majdnem minden nap, legyen bármi a beszélgetés tárgya felmerül valahogy hogy, "hát ugye nincs munkád", "neki legalább van biztos állása", "majd ha lesz fizetésed azt feszel amit akarsz, addig kuss"...pedig tényleg csak pár hete van ez az állapot mégis úgy mondogattják, mintha évek óta nem lenne állásom. Előző munkámat sok évig megtartottam de megszűnt sajnos... Viszont nagyon zavaróak ezek a megjegyzések. Hogy ignoráljam őket? Ha lesz munkám jobb lesz? Akkor csak elszállingóznak ezek megyjezések, vagy felváltja más? Mások hogy bírták ezt? Nyilván az első állásra ugrok ha kell.dec. 8. 18:23
1/20 anonim válasza:
Nem piszkáltak, de téged sem fognak, ha keresel másikat
2/20 anonim válasza:
6 éve nincs munkám, úgy kimondottan nem szoktak piszkálni emiatt.
3/20 anonim válasza:
Már magamat is piszkálom, annyira zavar ez a frusztráló tehetetlenség és otthontalanság.
4/20 anonim válasza:
Amíg meg nem vettem a teslámat. Ugyanis senki se tudta hogy azért nem járok el dolgozni, mert vállalkozó vagyok és otthonról melózom.
5/20 anonim válasza:
11 éve nem dolgozom, senki nem piszkál már.
6/20 anonim válasza:
nekem 2 éve nincs,nem szólt érte senki
7/20 anonim válasza:
én nem tudom előzőek hol élnek, én 10 ezer feletti helyen, mégis mindig mindenki a munkáról érdeklődik. igaz hogy évek óta nincs normális, de egyszerűen másból sem áll ki senki mint a munkát érdeklődni, a kínai büféstől és gyrosostól kezdve, az utcabelin és rokonokig át, már kivagyok a kérdéstől is
8/20 A kérdező kommentje:
A Kérdés természetesen azokhoz szólt volna akiket piszkálták...
dec. 8. 20:03
9/20 A kérdező kommentje:
Én néha már azon gondolkodtam, hogy bekamuzom, hogy van és egy darabig el tudom játszani azt hogy megyek dolgozni és egy időintervallumot mondok, azt addig ellógok. De közben meg tartok attól hogy mi van ha 1 hónapig nem találok semmit és akkor kérdőre vonnak hogy mutassam a fizumat, ami bár személyes és nem hinném hogy krénék mert mikor valóban volt akkor se kérték asemmikor de na..bár eskü az jobb lenne ha legalább 1 hétig nem hallanék semmi megjegyzést sem...
dec. 8. 20:05
10/20 anonim válasza:
én arra gondoltam azt mondom hogy a kormánynak dolgozom a titkosszolgálatnál, és nem beszélhetek a munkámról, de csak nem vállaltam be mert még ilyen kisvárosi környezetben is kipattanna valami hülye pletyka még rólam ha komolyan veszi valaki, nem kell hozzá falun sem élni :D de azt már mondtam hogy igen, dolgozom sokat a ház körül. sajnos nem vette az érdeklődő. de ha olyasmit mondanék hogy be fogok számolni ha bármi változás lesz, azon is képes lenne valaki megsértődni. van egyszerűen ez a réteg aki második kérdésében a munkádról érdeklődik, ha az megvan akkor a párról, ha az is akkor a gyerekről. többi lépcsőfokot nem tudom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!