Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig piszkáltak azzal, hogy...

Meddig piszkáltak azzal, hogy nincs munkahelyed?

Figyelt kérdés
Nincs most munkahelyem, de minnél hamarabb megpróbálok találni valamit, mert mindenkitől kapom a megjegyzéseket, holott tudják, hogy nekem is nehéz ez. Pár hete nincs munkám de ezerrel rajta vagyok mégis majdnem minden nap, legyen bármi a beszélgetés tárgya felmerül valahogy hogy, "hát ugye nincs munkád", "neki legalább van biztos állása", "majd ha lesz fizetésed azt feszel amit akarsz, addig kuss"...pedig tényleg csak pár hete van ez az állapot mégis úgy mondogattják, mintha évek óta nem lenne állásom. Előző munkámat sok évig megtartottam de megszűnt sajnos... Viszont nagyon zavaróak ezek a megjegyzések. Hogy ignoráljam őket? Ha lesz munkám jobb lesz? Akkor csak elszállingóznak ezek megyjezések, vagy felváltja más? Mások hogy bírták ezt? Nyilván az első állásra ugrok ha kell.

dec. 8. 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
#7 Én azt nem értem, hogy egy 10 ezres városban miért kell mindenkinek még a kínai gyrososnak is tudnia arról, hogy nincs munkád.
dec. 8. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Kérdés ki kérdezi. Ha egyedül élsz akkor pont senkinek semmi köze hozzá, de ha otthon szüleiddel, akkor csak nem mindegy, hogy el kell tartani téged vagy sem.
dec. 8. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
11 senkinek nem kéne tudnia, csak épp mindenki nagyon kíváncsi természetnek tűnik és ez az amit elsőként előhoznak. pl. nem megyek 1,5 hónapig a kínaiba, kitéved a főnökasszony rögtön azzal jön hogy milyen régen voltam, -munkahelykérdezés- majd, ja, azt hitte dolgozom hogy hoztam elkölteni azt a levásárolt 3 ezret
dec. 8. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#13 A kérdés továbbra is él.
dec. 8. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
1 évig, de aztán sikerült munkát találnom, sose add fel.
dec. 8. 21:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok évig, most okjra járok. Még mindig megkapom néha hogy hát én itthon vagyok akkor kelek mikor akarok. Mástól is megkaptam hogy hát nekem nem kell korán kelni. Mondom én is szeretnék. Akinek van munkája az nem tudja elképzelni hogy létezhet olyan hogy az ember nem talál.
dec. 9. 09:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mármint sok évig nem volt munkahelyem. És most sincs. Különösebben nem piszkálnak egyébként. De ez a van-e már valami munka kérdés engem is kikészít
dec. 9. 09:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan pontozzatok le, továbbra is áll a kérdés, miért kell világ világtalannal megosztani, hogy nincsen melótok? ;)
dec. 9. 09:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem sincs évek óta. Megtaláltam a megoldást a kérdésre: nem kell haverkodni mindenkivel. Pl. a szomszédaimnak nem beszélek ezekről. Megválogatom, kinek mondom el és akkor kevesebb kellemetlenkedő kérdést kap az ember.
dec. 9. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:

18 évesen folyamatosan, ameddig azt látták napközben otthon vagyok.

Rokon:

"Majd szereznek munkát...!"

"Így kell ezt csinálni, megmutatom!"

"Napi 15.000 hirdetés van!"

Nem talál munkát! Ha-ha-ha!

Szerzett! 3 hónap múlva jött a levél a NAV Bűnügyi Igazgatóságtól, idézés, tanú kihallgatás. A cég adócsalást követett el. Bejelentve nem voltam, utolsó havi fizetés (borítékban) nem kaptam meg.

Fiktív munkaszerződés volt.

1.5 órán keresztül szórtak rám a kérdéseket. A tiszt elém tett egy A4-es papírt tele cégnevekkel. Ezek közül melyik ismerős?

A rokonom ismerőse volt az ügyvezető... Kérdezzenek tőle!

Rokon azóta 1 szóval nem említi hol dolgozom....

dec. 10. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!