Más is érzékeli, hogy nagyon nehéz szellemi munkát találni (nem IT)?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok peches?tegnapelőtt 19:37
1/15 anonim válasza:
Nincs szükség arra amit csinálnál. Válassz valami mást.
2/15 anonim válasza:
Szintén zenész. Részben ezért igyekszem magam (tovább)képzeni, hátha...
3/15 A kérdező kommentje:
Ja, hát én is épp átképzem magam, de még évek vannak hátra, addig jobb lenne dolgozni.
tegnapelőtt 20:00
4/15 anonim válasza:
Kitartást és remélem, sikerül olyan munkát találnod, amit szeretsz is és jól is fizet.
5/15 anonim válasza:
Mert az olyan helyekre a belépő egy jobb, nem büfé szakos diploma és kell valami szakterület amihez értesz
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es a biztató hozzászólást, neked is a legjobbakat!
tegnapelőtt 23:08
7/15 anonim válasza:
sajnálom, ha fáj az igazság, de jobb ha minél előbb elfogadod mint tagadni egész életedben, aztán csodálkozni hogy semmi sem sikerül
8/15 anonim válasza:
Nemcsak a büfészakosok tapasztalnak ilyet, néha kiléphetnél az elavult véleménybuborékodból.
9/15 anonim válasza:
mihez ertesz? milyen nyelveken tudsz beszelni( es nem az erdekel hogy miröl van papirod)?
10/15 A kérdező kommentje:
Sok sztereotípia az emberek fejében. Nyilván egy buta proli vagyok, ha nem megy az álláskeresés. Hát rohadtul nem. 4 évvel ezelőtt simán találtam munkát, a LinkedIn tele volt ajánlatokkal, kapásból interjúztam több helyre. Most meg még állás sincs fent.
9-es: engem ilyen írásképpel te ne kérdezz fel, hogy mihez értek vagy milyen nyelveken beszélek. Ha nem tudsz releváns (majd nézd meg az értelmező szótárban a jelentését) választ adni, akkor ne írj.
tegnap 09:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!