Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen irányba induljak el,...

Milyen irányba induljak el, ötletek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem tudom merre induljak el. Van egy OKJ-s banki ügyintéző végzettségem, meg egy angol középfokú nyelvvizsgám. De dolgoztam gyakorlaton bankban és nem nagyon szerettem meg, meg szerintem nem is volt annyira tudatos hogy ezt a szakot elvégeztem inkább ilyen végezzek el valamit típusú történet volt. 28 éves vagyok, előtte még jártam logisztikára is de nem végeztem el, nem sikerült a záróvizsga. Dolgoztam 1-2 helyen mint asszisztens meg eladó, stb de nem igazán váltak be.

tegnap 19:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Gondolkodom vállalkozásban, de nem nagyon van tőkém meg ötletem se, kicsit paráznék az egésztől. De nem vonz igazán ez az alkalmazotti lét. Eléggé egy helyben toporgásnak tűnik nekem, nem tudsz kitörni belőle.
tegnap 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Menjel ingatlanosnak, penz nem kell hozza, kockazat nincs, lotifuti egesz nap, ha ugyes vagy, be is johet.
tegnap 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Rá kéne jönnöd, hogy mi érdekel. Addig viszont valami munka kell, kb. akármi.
tegnap 20:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen kellene valami, csak ez a másik része hogy nem akarom azt csinálni amit nem élvezek. Ráadásul meg se fizetik rendesen.

Ti ezekkel a végzettségekkel hova jelentkeznétek amúgy? Vagy mit csinálnátok a helyembe?

tegnap 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Bankba és levelezőn egyetemre.. ott egy olyan szakra, ami érdekel.
tegnap 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Baromi kevés lenne a pontom egyetemre sajnos, volt ilyen ötletem nekem is.
tegnap 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
helyembeN
ma 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!