Az eszemre vagy a szívemre hallgassak, ha túl sok minden érdekel és emiatt nem tudom milyen irányba induljak el?
Figyelt kérdés
A probléma elsődleges forrása, hogy magam sem tudom biztosan, hogy mit is szeretnék. Sok minden érdekel (légiutas kísérőtől a pénzügyekig), diplomás vagyok, de mégsem érzem, hogy megtaláltam volna a helyem. Ugyanakkor úgy érzem, hogyha nem a végzettségem szerint helyezkedek el, akkor feleslegesen öltem bele annyi energiát a tanulmányaimba, de boldog is szeretnék lenni és nemcsak muszájságból csinálni a munkát. Mit gondoltok? Hogy kell ilyen helyzetben dönteni?szept. 30. 21:38
1/7 anonim válasza:
Hát a légiutas-kísérés az garantáltan nem egy kellemes, hosszútávú karrier. Kamaszálmodozás, nem életpálya. A többit próbáld ki, nem muszáj az elsőnél leragadni.
2/7 A kérdező kommentje:
A légiutas kísérő azért fordult meg a fejemben, mert ezzel szinte instant külföldön tudom találni magam, ha egy külföldi bázisra jelentkezem. A pénzügy mesterben én is nagyobb lehetőséget látok, de ha belegondolok, hogy utána meg egy monoton irodában kötök ki, akkor megint elbizonytalanodom.
szept. 30. 22:33
3/7 Kroms válasza:
Ha komolyabb pénzt akarsz keresni, úgyis irodában kötsz ki. Kivéve, ha vállalkozol, de ahhoz nagyon kell érteni valamihez, hogy ne bukj bele, ill. nem árt, ha van legalább néhány milliónyi tartalékod.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen.. az eszem nekem is ezt diktálja, hogy stabil versenyképes karrierút.
okt. 1. 14:46
5/7 anonim válasza:
“ezzel szinte instant külföldön tudom találni magam,”
Legfeljebb a repülőtéren. Megérkezik a gép, aztán nekiállsz az adminisztrációnak, majd készíted elő a dolgokat a visszaútra.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy akkor külföldön már lenne egy munkám, lakhatásom, külföldi elérhetőségeim és így akár könnyebben tudnék más jellegű állásokra is pályázni úgy, hogy már helyben vagyok.
okt. 25. 14:03
7/7 Kroms válasza:
Egyszerűbb, gyorsabb és hasznosabb, ha inkább nyelvet tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!