Mit szóltok a telex cikkéhez, mi szerint túl sok a diplomás nő és ezért nem születik elég gyerek Magyarországon?
Á, nagyon sokan megszívták vele.
Egy ismerős három gyerekkel tervezett, de közben már az óvodában kiderült, hogy a két meglévő autista. Most hezitál, mert két beteg gyerek mellett minden anyagi forrásukra szükség van, nem lenne jó visszafizetni még ha csak egy részét sem. De ki tudja, hogy a harmadik gyerek egészséges lesz-e?
A pontosság kedvéért: nem a Telex cikke állítja ezt, hanem az ÁSZ (Állami Számvevőszék) elemzését szemlézik ( [link] ).
A tanulmány röviden baromság. Hosszabban tudománytalan baromság. Ennyit érdemes foglalkozni vele.
Ez NEM a telex cikke, hanem az ÁSZ agymenése.
Felháborítónak tartom, egyben nevetségesnek.
Azt szólom, hogy baromság. Pont, mint az, hogy az átlag fizetés itthon 500 ezer forint.
Azt sem hiszem el, amit kérdeznek.
Nem azt mondtam, hogy ezt a telex állítja, hanem hogy a telex cikkében jelent meg, linket is csatoltam.
Egyébként szerintem is végtelenül felháborító. Ilyenek szerepelnek benne, hogy kiveszik a "férfiakra jellemző kreativitás, teljesítményorientáltság..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!